Новини / Четвер, 03 лютого, 2011

Саша Бистриченко - привіт з Мюнхена!

Ми давно не писали про Сашка Бистриченка, остання новина була ще у вересні. Все йшло своєю чергою, хлопець приймав темодал і намагався працювати над собою. Друзі, як і раніше, не забували про Сашка. Провідували, підтримували, займалися збором коштів на лікування - тільки темодал обійшовся понад 50000 гривень.

Кожен наступний курс давався Сашкові все складніше, планові обстеження показували незначну динаміку, але все ж, без погіршень. Крім хіміотерапії темодалом ні наші, ні російські фахівці нічого Сашкові запропонувати не могли, і батьки зважилися на непростий крок - вести сина в дальній закордон.

Мюнхенська клініка нейрохірургії погодилася прийняти Сашка на обстеження, звичайно, і батьки, і Саша, сподіваються, що клініка зможе запропонувати лікування.

Зараз Сашка консультують, обстежують, МРТ хребта зайняло кілька днів - по одному відділу на день. У Мюнхені Сашкові подобається, батькам важко звикнути, бо навколо всі говорять чужою мовою, але Саша німецьку знає, правда, є проблема мовлення і українською.

Перед поїздкою у батьків було близько 7 тисяч Євро, зібраних Сашковими друзями, однокурсниками, однокласниками, вчителями, викладачами, сусідами, родичами, знайомими і незнайомими, кому виявилась небайдужою доля Сашка. Вартість обстеження 2 000 Євро, вартість поїздки 6137 гривень, без урахування вартості проживання і харчування в Мюнхені, а про лікування наразі говорити рано.

Величезне спасибі всім, хто допомагає Сашкові - Саша унікальний хлопчина, сильний і цілеспрямований, саме він не дозволяє батькам опустити руки, розумний, здібний, дисциплінований. Відчайдушно хочеться вірити, що все вийде - Сашко заслужив це. Батьки хлопця безмежно вдячні людям, які не дають їм втратити надію.

Телефон сім'ї Бистриченко в Німеччині 0176-27786405, можливо хтось, хто читає цю новину, живе чи перебуває зараз в Мюнхені - якщо вам захочеться відвідати Сашка і його батьків - не соромтеся! Вони дуже товариські люди і будуть раді гостям.

Не забувайте Сашка!