Новини / П'ятниця, 02 листопада, 2012

Василько Нижник – вчимось ходити!

 
           Про Василька Нижника можна сказати лише одне – хлопчик просто молодець! Коли мені сказали, що Василь вже ходить – я не повірила, адже хлопчик більше як пів року був прикутий до ліжка. І хоч для мене ця новина стала справжнім дивом, направду, це закономірний результат важкої праці лікарів, мами Оксани і самого Василька.
            Важко уявити, скільки терпіння знадобилось хлопчику та всім іншим, адже Василь не просто не міг ходити, він практично не покидав палату, йому навіть рухатись було не можна, щоб не пошкодити уражений хворобою хребець. Зовсім недавно йому дозволили сідати, а тепер він потрошки встає і робить перші кроки, звісно при підтримці лікаря або мами.
            Для того, щоб впевнено крокувати до одужання Василькові потрібне спеціальне ортопедичне взуття. Завдяки Вам у хлопчика вже є спеціальні зимові черевички з супінаторами, в яких він їздитиме на променеву у дорослий диспансер. Однак окрім них ще потрібне взуття, в якому Василь продовжуватиме вчитись ходити,  яке допоможе правильно розподілити навантаження на хребет і буде підтримувати ніжку, що була зламана. Черевички вже замовлені. Вартуватимуть вони 1000 гривень і ми дуже просимо допомогти їх оплатити.
            Василько надзвичайно особливий хлопчик, якщо уявити, скільки всього йому довелося витримати, починаєш дивуватись, звідки у дванадцятирічного хлопця стільки терпіння, як можна пів року пролежати в ліжку і при цьому залишатись таким веселим і дружелюбним, як наш Василько. Але, Василько не може інакше, він завжди усміхнений, завжди світлий і привітний. І ми всі дуже сподіваємось, що скоро Василько ходитиме не гірше, ніж колись, і нарешті зможе досхочу гуляти надворі.
            Будь ласка, допоможіть оплатити ортопедичне взуття.
            Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Нижника Василя.
 
Марина Анісімова
БФ "Крила надії"
050 370 90 02