Новини / П'ятниця, 08 березня, 2013

Тарас Артишко – весна, березовий сік та 10000 на препарати!

Наші діти всі особливі, кожен має різні вподобання і чимось цікавиться, хтось обожнює футбол, хтось малює, хтось любить комп’ютерні ігри, хтось без тями від конструкторів, а хтось, як Тарас Артишко, займається танцями і чекає весни, щоб збирати березовий сік :)

Ми завжди поспішаємо, нам завжди бракує часу зупинитись, розпитати, познайомитись, затримується тільки найважливіша інформація – скільки грастиму, скільки біовену, скільки днів в запасі, скільки тисяч гривень це коштує… Відповідно і новини про наших маленьких друзів всі однотипні – треба, Треба, ТРЕБА!

Та з мамою Тараса получилось трошки інакше, почалось з того, як вони сподівались, що це не лейкоз, як Тарас чекав, що в лікарні він на тижень-два, не довше, як він занурився в себе на довгі години, коли мама розповіла йому, що з ним і як це серйозно, як він хоче на танці, якими він займається вдома і навіть виступає зі своїм колективом, як він цікавиться біологією та  історію і дуже любить копатися в різній техніці, як він чекав весни, щоб збирати березовий сік… Чомусь сік мене вразив найбільше, напевно тому, що я його теж люблю, але ніколи не доводилось збирати :)

Всі ці вподобання на довго доведеться відкласти, бо лейкоз, нажаль, не лікується за місяць. Тарас ще не зміг в це повірити. На 15 день ремісії не відбулось. Далі хлопчик буде приймати інтенсивнішу хімію, і падіння аналізів також будуть інтенсивнішими…

А тепер час таки перейти до цифр. На завтра Тарасу потрібен біовен моно 10 флаконів і гристим 5 шприців. Ліки вже замовлено,  і в понеділок їх потрібно оплатити. Все разом 10000 гривень і цих коштів нема. 

Тарас дуже чемний, спокійний хлопчик, він знайде в собі сили і терпіння, і він все витримає, адже він дуже хоче додому, до своїх друзів, своїх справ і вподобань, і хоч цю весну йому доведеться провести у боротьбі, наступна весна обов’язково буде для нього!
І в цей же ж понеділок, 10 березня, Тарасу виповнюється 13 років! Ми бажаємо йому головного - бути здоровим і здійснити всі свої мрії!

Будь ласка, допоможіть оплатити ліки для Тараса! Їх дали нам в борг, дали лише тому, що борги, з Вашою поміччю, ми завжди повертаємо вчасно, та з наступного тижня ми не зможемо замовити вже нічого, навіть якщо ситуація буде критична, як сьогодні з Тарасом.

Дуже потрібна допомога!

            Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Артишко Тараса.
 
 
Координатор адресної допомоги   
 
Марина Анісімова 050 370 90 02