Новини / Середа, 03 квітня, 2013

Бородинська Іруся – величезне спасибі і нові прохання.

Цю новину про дівчинку я хочу розпочати зі слів подяки, адже після минулої публікації про Іру сталася дивовижна річ, яку зробили для Ірусі діти.


Величезне спасибі Ірочка та її батьки передають одноліткам Іринки з львівської школи №36. Учні цієї школи одного разу вже вразили нас, коли передали кошти для Юлі Репчак, які наколядували за Різдвяні свята. Цього разу хлопці та дівчатка пішли далі – учні провели у школі благодійний ярмарок на підтримку Ірусі Бородинської  і зібрали 4100 гривень! Сума чималенька, особливо, якщо врахувати, що зібрали її діти.

  

Кошти дівчатка з вчителькою привезли у лікарню і передали розчуленій мамі, якій просто бракувало слів – таким щирим і таким несподіваним був цей подарунок від незнайомих дітей.

Дорогі наші діти, величезне вам спасибі, за те, що, не зважаючи на свій юний вік, ви готові прийти на допомогу іншим, підтримати і простягнути руку помочі одноліткам, для яких шкільні парти раптово помінялись на лікарняні ліжка. Не всі дорослі знаходять в собі мужність допомогти ближньому, а ви це вже вмієте! Спасибі вам! І окрема подяка батькам та вчителям, які підтримали своїх дітей і допомогли організувати такий чудовий захід.

Ці кошти допомогли Ірусі продовжити лікування. Перший протокол хіміотерапії дається дівчинці дуже і дуже важко, аналізи низькі, апетит відсутній, болять суглоби та м’язи, почався тремор ручок, майже одразу почався стоматит – Ірі вже кілька разів міняли антибіотики та протигрибкові, однак інфекція не здається. Купувати доводиться майже все – розчини, системи для їх переливання, антибіотики, Осетрон, Флуконазол, мазі від стоматиту. Нажаль, заощаджень сімї і переданих коштів за два тижня просто не стало…

А на пятницю Ірі потрібен Біовен моно 8 флаконів вартістю 5200 гривен. Ми дуже сподівались, що на нього підуть кошті, зібрані учнями школи №36, та ці кошти вже витрачено на антибіотики та протигрибкові. А на Біовен наразі зібрано лише 1900 гривень – це лише 3 флакони, а потрібно одразу всі 8. До того ж у лікарні закінчився Цитозар, а Іринці, якщо все буде добре, з понеділка заступати на курс Цитозару і на нього також немає коштів. Один флакончик вартує 270 гривень, а Ірі знадобиться 10 флаконів – це ще 2700 гривень. Отже, на даний момент бракує рівно 6000 гривень.

Ми дуже вдячні всім, хто допомагає Ірусі та іншим нашим дітям. Нажаль, лікування обходиться дуже і дуже дорого, і діватись нікуди, бо без антибіотиків, імуноглобулінів, протигрибкових, хімії лікування не буде…

Та надія завжди є, до того ж, наші діти дуже хочуть жити завтра!

Будь ласка, допоможіть Ірі!

            Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Бородинської Ірини.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02