Новини / П'ятниця, 20 листопада, 2015

Харчування для Софійки!

Сьогодні говорила з татом Софійки Пирожак. Пан Євген переказує всім вам щирі вітання від своєї родини. У них все без змін, Софія стабільна, гуляє по колу в кімнаті і дуже-дуже сподівається на нашу допомогу.

 

            Харчування і підгузків залишилося рівно на тиждень – до наступної пятниці. Подорожчало все просто нереально – пакет літрового Фрезубіну наразі 241 гривня… На місяць на Фрезубін разом з підгузками «Ліберо» потрібно вже 9265 гривень – майже в два рази більше, ніж рік тому.

            Мені іноді здається, що на новинах про Софію в мене завершуються слова… Мене переповнює невимовна вдячність і невимовний відчай… Вдячність, бо понад два роки Софія живе завдяки вам, і хоч як би жахливо не звучало те, що дівчинка не виходить за межі кімнати – все ж таки вона може встати з ліжка, і погуляти хоча б серед своїх рідних стін, без вас не було б і цього!

            Ну, а розпач… Тут теж все зрозуміло… Я дуже боюсь, що одного разу коштів таки не стане. Я не уявляю, де взяти 9000 на наступний тиждень, бо всі резерви зараз ідуть на Дністровську, на хімію для хірургії і гематології. І не думайте, що онкохворих діток нам шкода більше, ніж Софійку – нам однаково шкода всіх діток, навіть тих, кому ми змушені відмовити в допомозі… А тим, хто вже під опікою фонду ми зараз допомагаємо за принципом – хто перший, той і встиг, як би жахливо це не звучало. Як інакше розподілити ті резерви, які у нас є – я не знаю…

            Для Софії на рахунках фонду на сьогодні 0 гривень 00 копійок. Підгузники вже замовили. З понеділка замовляємо харчування.

            Будь ласка, допоможіть Софії жити!

 

Реквізити для надання допомоги:
БФ "Крила надії"
ЦФ ПАТ «Кредо Банк», м.Львів
МФО 325365
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 2600001336292
Призначення платежу - добровільне пожертвування для Пирожак Софії.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02