Новини / Понеділок, 14 березня, 2016

Микола Писанчин – кошти зібрано!

Хочеться зробити маленькою традицією починати тиждень з хорошої новини:) От і сьогодні хочемо переказати вам палкий привіт і величезне ДЯКУЮ від Миколки Писанчина.

 

                 Хлопчик успішно пройшов перший блок післяопераційної хімії і навіть поїхав на кілька днів додому, правда, вже настав час повертатися назад у лікарню. Миколка дуже довго і важко відновлювався після протезування, і зараз ще не пересувається самостійно і намагається берегти прооперовану ногу, однак вчиться ходити!

                 Микола дуже скромний і щирий хлопчина. Він дорослий і ми дуже боялись, що не зможемо вчасно зібрати кошти, та ще й  препарату не виявилось в аптеках… Однак, все получилось. Ми були вражені як швидко зібралась необхідна сума! Замість необхідних 14 000 гривень ми зібрали 19 705! Отже ліки оплачено і щей  лишився резерв на наступні блоки :) Дякуємо вам!

                 Також дуже дякуємо Таблєточкам, що поділились контактами і допомогли знайти решту препарату! Всі разом ми трохи підштовхнули Миколу до перемоги, а йому дуже і дуже важлива підтримка небайдужих людей!

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02