Новини / П'ятниця, 24 червня, 2016

І знову малюємо:).

І чому ми постійно дивуємось, як вперше ще досі - не можемо зрозуміти. Але, коли справа доходить до малювання, ми завжди кажемо щире “Вав”. У діток з гематології та хірургії, що на Дністерській 27 виходять такі красиві роботи, що іншої реакції просто не може бути! Якщо хочете самі вкотре в цьому переконатись, читайте далі:).

А ось це власне одні з тих робіт, що викликали  “ВАВ”!

Їхніми творцями стали дві красуні  та їхні мами. Їхні картини дуже яскраві та позитивні!

А це сонечко в лікарні вже давненько, але прийшла до нас на заняття вперше. Сказати, що дівчинка дуже цікава — не сказати нічого. Про неї склалось враження твитонченої та елегантної леді:).

Лєра Фостійчук цієї п'ятниці була дуже сонною та особливо хорошим настроєм не вирізнялась, тож творчу естафету перейняла її мама. І малювала з такою швидкістю та експресивністю, що дітки, які були на заняття забували про свої полотна і захоплено спостерігали за цим процесом.

А цей хлопака вже як почне щось робити, то його не зупинити! От власне малюванням так захопився ,що малював би й малював, поки б не змучився.

Тепер до гематології.

Анічка малювала всякі каляки-маляки, а ось у її мами було зовсім непросте завдання перетворити їх на картинку:). Ну що ж, результат спільної роботи вийшов дуже навіть цікавим:).

Щось сталось надзвичайне цього тижня. Бо Миколка замість того аби ганяти по відділенню і казати “Всьо, мама ідемо!”. Сів і почав чемно малювати:).

І знову повертаємось до фрази “ВАВ”! Бо саме це і багато чого іншого про свої роботи почули Олесічка з Дениском, коли ми побачили їхні маленькі шедеврики! Їхні картинки справді вражають!

Якщо Ви хочете фінансово допомогти у проведенні творчих занять, можете переказати кошти на реквізити фонду. Призначення платежу - добровільна пожертва на проект «Творча майстерня».

Координатор напрямку «Терапія радістю»

Яким’юк Соломія

Тел.:0673232550