Новини / Середа, 05 жовтня, 2016

Boy for little girl!

У нашої маленької Троніщак Насті поламався PariBoy, тож їй потрібен новий інгалятор.

У серпні Настя була на плановому лікуванні у Львові, почалось загострення. Та Настюху вдалось витягнути, перш за все завдяки Пульмозиму. Без інгалятора все призупиняється і старання можуть зійти нанівець!

Щоденні інгаляції NaCl, Пульмозимом, бронхолітиками та антибіотиками... Тобто,муковісцидозце ПЕРМАНЕНТНА інгаляція! Тому без небулайзера все може піти шкереберть.

Настя вчиться у першому класі, школи не пропускає(без належного лікування справи підуть зовсім інакше). Любить всі-всі предмети, а найбільше - читання і не дивно, тому що по цьому напрямку випереджає програму!

Проте, як би вона не любила школу та друзів, є у неї одна слабкість сон. Вона б все віддала, аби не ставати рано і ще подрімати з півгодини(як же ж я її розумію):).

А ще мама хоче її записати на танці, але куди ж Настюсі, малій більше довподоби футбол та волейбол, вона в нас ще та розбишака. Ну побачимо чия візьме:)

Але для того аби ганяти за м'ячем або танцювати, треба дихати наповні груди!

А для цього, як Ви могли здогадатись нашій Настюсі треба інгалятор Pari Boy, ціна за якого 3890 грн! На рахунку у дівчинки 1900 грн. Тож залишилось зібрати- 1990 грн.

Зможемо?

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Троніщак Насті.

Координатор напрямку допомоги дітям з орфанними захворюваннями

Якимюк Соломія

 

Тел.0673232550