Новини / Понеділок, 07 листопада, 2016

Валерія Фостійчук. Дамо шанс?

Валерія, наша давня, давня знайома. Лєра «наша», фактично від початку діяльності фонду – ми познайомились, коли вона була дитиною, на наших очах вона стала підлітком і згодом перетворилась в справжню юну красуню.

 

             У Лєри Саркома, після тривалого лікування і кількох років ремісії хвороба повернулась – мрії, навчання, друзі – зі всім довелося попрощатись, щоб продовжити боротьбу за життя. Лєра проходить хімію – Доцетаксел+Гемцитабін – 7000 грн щомісяця, щомісяця Бондронат для кісток – ще 3600грн. І КТ раз в пів року – 4500 грн, якраз маємо цього тижня оплатити.

            Лєра продовжує бути веселою, активною дівчинкою, намагається продовжувати навчання між хіміями, відвідувати концерти, бачитись з друзями. Самотужки з лікуванням їм не справитись ніяк. А без лікування все може закінчитись дуже погано… Нам також чим раз, тим важче зібрати кошти на Лєрині ліки, бо вона вже не дитина.

            Попереду у Валерії променева, але цього тижня ще треба завершити хіміотерапію. Зараз бракує 8540 гривень на оплату обстеження і Доцетакселу, а далі буде видно. Позаду безліч блоків хіміотерапії і променевої, попереду – невідомість і надзвичайне бажання жити!

            Дамо Лєрі шанс? 

             Реквізити для надання допомоги:
БФ «Крила надії»
Західне ГРУ ПриватБанку м.Львів
МФО 325321
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 26000060442841
Призначення платежу - добровільне пожертва для Фостійчук Валерії.
 
Доцетаксел і Бондронат. Хімія позаду. Лєра готується до променевої.
 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02