Новини / Понеділок, 05 грудня, 2016

«Дефіцит росту» - чули про таке?

Дуже часто нас запитують, а чи буває так, що наші підопічні виліковуються? Іншими словами – чи існує життя після хвороби? Так, існує. І так, виліковуються! Але, оскільки злоякісні пухлини дуже «агресивні», то і лікування повинне бути не менш «агресивним», щоб подолати хворобу.

 

            Хімія і променева діє на ракові клітини, але паралельно впливає і на нормальні, здорові – це вимушений ризик, і альтернативи у сучасному світі немає… Тому, на жаль, після хвороби наші діти часто зіштовхуються з різними ускладненнями.

            Так, через пять років ремісії у нашому житті знову зявився Тарас Король – наш учасник і медаліст «Ігор Переможців 2012». Чотири роки тому від був тендітним хлопчиком – добрим і дуже привітним! За ці роки Тарас не змінився – він все такий же добрий і веселий, і майже не виріс…

             У Тараса дефіцит росту. Зараз йому 14 років і його зріст 141см. За останній рік він виріс лише на 3 см, його «кістковий» вік на три роки відстає від віку хронологічного, зараз він виглядає як хлопчик 10-11 років, і його низькорослість, на жаль, прогресує.

            Проблемі Тараса можна зарадити – для цього потрібно вводити гормон росту. Протягом року йому кололи Соматин – не надто ефективний і болючий, зате його безкоштовно надавала держава.  А зараз він закінчився, і залишків вистарчить раптом на тиждень.

            Щоб надолужити дефіцит росту лікарі рекомендують Тарасу Зомактон, та флакончика, вартістю 2560 гривень, вистарчить на кілька днів, його потрібно колоти щодня хоч з пів року – це мінімум 40 флаконів і понад 100 тисяч гривень на їх купівлю. У мами хлопчика просто немає таких коштів…

            Всі ми знаємо, що попри величезну кількість чудових і добрих людей, цей світ надзвичайно ворожий до людей особливих. Тарас ще не став «особливим», зараз він просто невисокий хлопчик, і в запасі у нього ще є останній шанс «вирости» - цей рік.

            Ціна питання – 102 400 гривень на пів року, 17 тисяч щомісяця, і щоб зібрати перші 17 тисяч в нас є лише цей тиждень!

Реквізити для надання допомоги:
БФ «Крила надії»
Західне ГРУ ПриватБанку м.Львів
МФО 325321
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 26000060442841
Призначення платежу - добровільне пожертва для Короля Тараса.

Від 12.12.2016: Перші 13 флакончиків і наш щасливий хлопчик ;)
Тарас мріє вирости високим-високим! І сьогодні завдяки вам, ця мрія стала на крок ближче! ДЯКУЄМО!
 
 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02