Новини / П'ятниця, 21 квітня, 2017

Онкоспар або 85 тисяч гривень на двох красунь!

Ми часто стикаємось з тим, що препаратів може не бути в лікарні, в продажі, в країні. Це не є щось надзвичайне – так буває. Є препарати, які можна замінити іншими, або дешевшими аналогами, або дорожчими. Є препарати, які не заміняються. А буває, що на препарат алергія – тоді його можуть замінити на дорожчий аналог.

 

 

            Зараз у Львові є дві маленькі красуні – Аліна Кузів і Діана Дмитришин –  яким дуже потрібно по одному флакону Онкоспару – препарат дуже дорогий і зараз його немає ні в лікарні, ні в продажі. Знаєте, чому його призначили? Бо в дівчат шалена алергія на аспарагіназу(основний препарат хіміотерапії для лікування лейкозу)… Тобто, замінити препарат вже нічим, бо власне він і є заміною!

            Ми знайшли два флакони. Нам готові їх тримати до понеділка. Але в понеділок, якщо ми не зможемо їх викупити – їх продадуть комусь іншому, а наші дівчатка лишаться ні з чим… В Алінки вже третій день протермінування протоколу – вона б мала почати лікування ще в середу. Діані ліки потрібні на вівторок – вона ще має шанс не прострочити протокол, якщо ми встигнемо! Аспарагіназа є у лікарні, але її введення дівчатка не переживуть – і тут немає ні краплі пафосу, бо реакція настає моментально… Без хімії реакція буде не такою стрімкою, але такою ж трагічною… 

            У нас є три дня, два з них – вихідні.

            Ціна двох життів – 85 тисяч гривень!


ОНОВЛЕННЯ від 25.04.2017 - учора ми майже зібрали кошти, але в останній момент виявилося що ціна флакону препарату зросла до 48 тис грн. Також ще одним неприємним і дуже тривожною новиною стало те, що в Алінки виявили грибкову інфекцію і крім онкоспару потрібно буде ще 10 фл Віфенду. без яких дівчинка не може приступити до хімії. Отже  сума потреби зросла до 128 тис грн  - 48000(Онкоспар)*2+3200(Віфенд)*10

Якщо ви бажаєте допомогти, кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні : Добровільна пожертва для Аліни та Діани.

Координатор адресної допомоги 
 

 

Марина Анісімова 050 370 90 02