Новини / Четвер, 15 червня, 2017

Гормон росту для Тараса!

Дивлячись на теперішні фото Тараса дуже хочеться сказати: «А правда, правда він виріс? Правда, він помужнів? Правда, став дорослішим?». І хоч розумом усвідомлюєш, що видаєш бажане за дійсне, очі вперто бачать різницю!

 

            Так, Тарас Король почав рости, але рости поволі, бо все має бути гармонійно. Хлопчик щоденно колить собі Зомактон і також чекає на заповітні сантиметри :)

            Школа закінчилась і Тарас із задоволенням переїхав з міста в село, де можна з ранку до вечора ганяти в футбол і гуляти – для організму, що росте, це дуже корисно! Там і свіже повітря, і свої ягоди-фрукти-овочі, і любимі травинки, і друзі. Щоправда, в цю субботу доведеться покинути цей земний рай на один день, бо Тараса чекають на планове МРТ, але обстеження і консультації давно стали звичним ділом для хлопчика.

            Препарат є до кінця червня – ми з нетерпінням чекаємо державних закупівель і замовляємо Зомактон по 8 флаконів – місячна потреба. Сподіваємось, він таки з’явиться, але на липень все ж доведеться купувати самостійно, отже Тарасу знов потрібно 21440 гривень.

            У Тараса є три роки, щоб надолужити втрачене і вирости! Для цього гормон росту потрібно приймати безперервно, і останні пів року Тарас росте завдяки вам. Тарас надзвичайно добрий і світлий хлопчик, він щиро вдячний всім і кожному, хто допомагає здійснити його мрію – вирости великим-великим! Ми впевнені, що в нього вийде і також бажаємо йому тих омріяних сантиметрів зросту. Літо прекрасний час, щоб рости і Тарас обов’язково ним скористається!

 

Реквізити для надання допомоги:
БФ «Крила надії»
Західне ГРУ ПриватБанку м.Львів
МФО 325321
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 26000060442841
Призначення платежу - добровільне пожертва для Короля Тараса.
 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02