Новини / Середа, 11 жовтня, 2017

Онкаспар для Арсена

Пам’ятаєте цей дивовижний вік – 17-18 років – коли ти нарешті студент, коли повітря п’янке, коли життя безкінечне і захопливе, коли сил вистачить, здається, на декілька життів, а ти ось тільки вирвався з-під маминого крила, і все таке безхмарне і сонячне, що голова іде обертом!


          І тут раз – і в тебе виявляють рак. Рак крові в 17 років! Уявляєте собі? І твоє безцінне життя одразу починає вимірюватись десятками тисяч гривень.

          Арсен теж собі не уявляв… Він просто дуже змучився після навчання, приїхав до батьків на канікули і видався їм  втомленим, ослабленим, дуже блідим. Як би не оці  білі губи і вуха, то може б і не побігли так одразу до лікаря – чекали б, коли пройде втома від іспитів… А так все відбулось дуже швидко – здали аналізи, і ось хлопець вже в гематології ЗУСДМЦ, бореться з лейкозом.

         Арсену потрібно дорогий препарат Онкаспар, він вартує 47500 гривень і потрібен хлопцю за два тижня – 24 жовтня йому розпочинати черговий протокол хіміотерапії, а потрібних препаратів для Арсена нема. Але, навіть якби він і був в лікарні, Арсену б це не допомогло – в процесі лікування хлопцю виповнилось 18 років і програма «дитяча онкологія» на нього більше не поширюється.

          Арсен мріє здолати рак і повернутись до навчання – комп’ютери надалі залишаються його найбільшим захопленням! Але хлопець надто дорослий і розумний, щоб збагнути, що просто не буде, і що треба запастись терпінням, і, можливо, на завжди забути про спорт і взагалі ще дуже багато різних речей принести в жертву хворобі… Він готовий заплатити будь яку ціну, аби вилікуватись! І так сумно і страшно що ця ціна вимірюється банально в гривнях… 47500 гривень – саме стільки потрібно Арсену, щоб продовжити боротьбу за своє життя!

Реквізити для надання допомоги:
БФ «Крила надії»
Західне ГРУ ПриватБанку м.Львів
МФО 325321
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 26000060442841
Призначення платежу: добровільна пожертва для Іванця Арсентія.
 
 
Координатор адресної допомоги
Марина Анісімова
Тел.: 050 370 90 02