Новини / Четвер, 02 листопада, 2017

Найкраща операційна для найменших пацієнтів дитячої лікарні

Якісна медицина неможлива без якісного медичного обладнання. Хірург може бути суперталановитим і супердосвідченим, але якщо під час операції йому на голову падає операційна лампа, чи в найвідповідальніший момент відмовляє спеціальний насос, то шанс врятувати пацієнта суттєво зменшується. Сучасне медичне обладнная допоможе рятувати життя найменшим львів'янам.

Кожен із нас хоче якісної медицини та щоб до нашого здоров’я ставилися відповідально. Ні для кого не секрет, що в Україні медицина вже давно не йде вперед, а забезпечення лишається на рівні 50-х років минулого століття. Натомість, ми маємо досвідчених медиків, чиї руки та знання врятували сотні та тисячі життів. Але які б “золоті руки” не мали лікарі, просто неможливо робити високоточні операції на давно застарілому обладнанні.

Чи можливо зупинити смертність? Ні. Але можливо створити умови для того, щоб скоротити її до мінімального рівня. Ми можемо досягти того, щоб коли вашу дитину привозять в операційну, ви знали, що її там точно врятують, а не боялися чи буде працювати лампа й чи знову не зламається життєво важливий апарат. Першим кроком до цього є закупівля найнеобхідніших приладів в міську дитячу лікарню, без яких неможливо робити якісні операції маленьким дітям.

Ми можемо безліч разів дискутувати про те, які зміни найважливіші, але все зводиться до одного - нічого не зрівняється хоча б із одним врятованим життям маленького хлопчика чи дівчинки.

Разом ми в силі робити зміни на краще.
Проголосуйте за наш проект та розкажіть про нього друзям, збережіть право дитини на життя!