Новини / Вівторок, 17 квітня, 2018

Триста тисяч за тиждень, або… ЩО?

Якими є захоплення більшості хлопчаків 7 років? Конструктори, футбол, стрілялки та інше. Проте є особливі винятки.

 

            Олежик Політило – юний антиквар. Серйозно-серйозно). Усе що пов’язано з старими речами, викликає в нього захват! Нехай це чорно-білі фото, пилосос, фотоапарат чи прикраса. Словом, будь що! Про його хобі знають усі його друзі, родичі та сусіди. Тож його колекція постійно поновлюється новими експонатами :).

            А й справді, оглядаємо палату і бачимо 2 старовинні шкатулки!

            Палату… Якби Олежик був незвичним тільки через свої вподобання, ми б про нього, мабуть, не писали. Олежик - виняток не лише через свої вподобання, а й через хворобу – апластична анемія. Це дуже рідкісне захворювання, при якому порушується робота кровотворної системи. Кістковий мозок перестає виробляти клітини крові: еритроцити, тромбоцити, лейкоцити – їх надзвичайно мало... А життя, як ми знаємо, без клітин крові неможливе.

            Хлопчику терміново потрібен препарат Атгам. Ціна упаковки 107 000 грн, а потрібно Олегу аж три! Це надзвичайно велика сума, якої батьки не мають, наразі їм вдалося зібрати 11 000 гривень. Але, заступати на лікування треба негайно – у Олега є фактично тиждень, бо у його конкретному випадку хвороба прогресує надзвичайно стрімко, висмоктуючи з дитини сили та енергію…

            Якщо ліки будуть в Олега за тиждень – вони можуть його врятувати! Якщо пізніше – препарат вже буде безсилим… Але ми віримо в дива. І в перемоги також віримо. В Олега немає вибору, значить – його немає і в нас!

            Ціна питання – 321000 гривень! 

Реквізити для надання допомоги:
БФ «Крила надії»
Західне ГРУ ПриватБанку м.Львів
МФО 325321
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 26000060442841
Призначення платежу - добровільне пожертва для Політило Олега.
 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02