Новини

Козак Павло – життя з муковісцидозом або 58 800 гривень.

Середа, 06 листопада, 2013
Павло Козак наш новий знайомий. Хлопцю 17 років і, як всі ми в цьому чарівному віці, він сповнений надій і сподівань.

Львівські індіанці!

Вівторок, 05 листопада, 2013
«Привіт! Сьогодні ми створюватимемо індіанські головні убори і на декілька годин перевтілимось у індіанців»! Опісля цих слів ми спостерігали наступну картину:діти якомога швидше мчаться із палат у їдальню і з нетерпінням чекають моменту, коли ж приміряють на себе новий,екзотичний образ. Виготовлення індіанських корон відбувалось за допомогою прикрашання цупкого картону квіточками, кружечками та пір’їнками. Якими кумедними були наші індіанці читайте у наступних абзацах статті.

Маццанті Святослав – допоможіть пройти IMBG!

Понеділок, 04 листопада, 2013
У Львові проходить лікування один чарівний хлопчик – жвавий, веселий, допитливий дворічний малюк, як і безліч інших діток в цьому віці)

Зайчики-побігайчики та лисички-сестрички!

Понеділок, 28 жовтня, 2013
Коли настає період творчої кризи у стилі «Яку ж тему запропонувати діткам цього тижня?!», неочікувано фантазія підштовхує до незвичних ідей із нестандартним використанням матеріалів. Так і відбулось цього разу: створення іграшок – справа стандартна для творчих занять, а ось застосування для неї основи із писанки - щось нове:). Обмотавши яйце ниткою, ми перейшли до декору вушних паличок та вирізання деталей із фетру. Всі ці елементи прикріплювали між собою на клеючий пістолет. Що ж вийшло у діток із гематології та хірургії дивіться далі.

Допомога для наших немовлят!

П'ятниця, 25 жовтня, 2013
Найменші з наших підопічних, зазвичай, є пацієнтами ІІ хірургії дитячої лікарні на Орлика. Саме туди потрапляють новонароджені з важкими патологіями. Саме там лікуються двоє наших крихітних претендентів на пересадку печінки.

Тарас Артишко – підтримайте будь ласка!

Вівторок, 22 жовтня, 2013
Тарас Артишко продовжує лікування. Позаду 5 блоків хіміотерапії, сьогодні 6 день після блоку і аналізи стрімко починають падати, а низькі аналізи для Тараса – це герпес, стоматит і повна відсутність апетиту…

А у Львові листопад!:)

Вівторок, 22 жовтня, 2013
Надскладна геометрія, вища математика! Щось на зразок цього лунало від діток та мам із Дністерської, коли ми почали пояснювати їм схему складання листочків у техніці орігамі! Проте за нетривалий час ці фрази змінились на «Та це ж зовсім просто»! Головне «руку набити». Склавши дві-три детальки – справа пішла як по маслу! Листочків наскладали багато, так, що гематологія та хірургія осіяні ними, як міські парки:).

Лядов Юрчик – 103 000 Євро на ТКМ!

Середа, 16 жовтня, 2013
Зовсім недавно ми писали про цього хлопчика з гематології ЗУСДМЦ. Ми просили допомогти оплатити для Юри Лядова Дорібакс.

Золото осені у львівській лікарні!

Вівторок, 15 жовтня, 2013
Жовтий, оранжевий, червоний! Кольори, що гріють душу та заставляють серце битись сильніше. Ось і настала пора золотої осені, що дарує нам такі переживання та заворожує своєю красою. Цієї суботи ми з дітьми гематології та хірургії Львова захотіли принести це тепло і у відділення лікарні. Тому вирішили зробити власні золоті деревця. Завдання було не з простих, бо справа ця досить тривала та вимагає чимало терпіння. Та як вкотре показали діти із ЗУСДМЦ– нездійсненних творчих завдань для них не існує!

Вічна пам’ять Колі Губіну…

Понеділок, 14 жовтня, 2013