Новини

Дитинство триває: Владислав

Вівторок, 20 липня, 2021
Владислав завжди усміхається! Поруч з ним виникає відчуття ніби ви друзі дитинства, і тому вам так просто і легко спілкуватися.

Лікарняні клоуни повернулись!

Понеділок, 19 липня, 2021
Якби був спеціальний пристрій для вимірювання дитячої радості, то його стрілочки вистрибнули б високо над Львівська Обласна Дитяча Клінічна Лікарня Охматдит і перетворилися на феєрверк.

Перша закупка спецхарчування за бюджетні кошти!

Четвер, 15 липня, 2021
Ось в цих коробочках і баночках – дороговартісне медичне харчування для важкохворих дітей з Мобільний хоспіс для дітей, вперше закуплене за бюджетні кошти!

Законопроект №5596 про знеболення медичним канабісом

Вівторок, 13 липня, 2021
Вболіваємо сьогодні за прийняття Верховною радою України надзвичайно важливого законопроекту №5596 «Про внесення змін до деяких законів щодо регулювання обігу конопель в медичних цілях, науковій та науково-технічній діяльності».

Дитинство триває: Христинка

Понеділок, 12 липня, 2021
Ми продовжуємо провідувати підопічних нашого Фонду, щоб розповісти вам, як проходить їхнє літо. Сьогоднішній візит – особливий! Маленька Христинка саме приймає вітання з Днем народження.

Дитинство триває: Злата Кекух

П'ятниця, 09 липня, 2021
Надворі літо, сонце та квітково-ягідне шаленство. Гарна нагода навідатися в гості до наших підопічних, щоб показати: кожна дитина, яка захворіла, може мати гідне життя та радісне дитинство, якщо їй допомагати та створювати належні умови.

Навчання лікарів

П'ятниця, 09 липня, 2021
Ви, мабуть, неодноразово бачили у фільмах, як злагоджено і чітко працюють медики в екстрених ситуаціях. Життя часом ще вигадливіше, ніж голлівудські сценаристи. І від того, як швидко і професійно спрацюють медики, залежить людське життя.

Ви врятували усіх пасажирів потягу Інтерсіті "Львів-Київ"

Субота, 03 липня, 2021
Потягом Інтерсіті зі Львова до Києва одночасно можуть вирушити 579 пасажирів. Саме стільки людей скористалися кисневими концентраторами з нашого фонду швидкого реагування за 8 місяців існування ініціативи «Дихай. Живи. Киснева підтримка вдома». Також за цей час понад 1500 родин отримали консультації та психологічну допомогу.

5 років громадському бюджету Львова

Середа, 30 червня, 2021
Він надає можливість кожному мешканцю Львова брати участь в розподілі коштів місцевого бюджету через створення проєктів для покращення міста та голосування за них. Це зробило можливим втілення майже трьох сотень ініціатив у сфері освіти, культури, медицини та благоустрою.

Дякуємо благодійникам за відповідальну позицію

Вівторок, 29 червня, 2021
Щодня лікарям Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр доводиться контролювати у маленьких пацієнтів різноманітні параметри крові