Новини

Врятувати рядового Дмитра: Меронем

Середа, 01 серпня, 2018
Давненько наш рядовий не був у лікарні. Але його стан не дає йому інших варіантів, аніж заступити на лікування у стаціонарі.

Принцеса, що мріє стати лікарем.

Понеділок, 23 липня, 2018
Маленька принцеса Айсель добра і весела дівчинка, вона мріє бути лікарем, коли виросте, щоб лікувати інших діточок, а наразі активно лікує ляльок і батьків, робить їм уколи і дає ліки, бо вже добре розуміє, на скільки вони потрібні!

Надія для Ромчика Роїка!

Вівторок, 17 липня, 2018
На початку серпня, а точніше 5 числа, Ромчика чекають в Польші, в Центрі здоров’я дитини. Це буде планове обстеження у невролога і ми чекаємо його із завмиранням серця. Чому так? А тому, що кілька місяців тому відбулось справжнє диво!

Другий шанс для Христі: повторна ТКМ.

Вівторок, 10 липня, 2018
Христі Страдомській 15 років і декілька останніх місяців вона живе у лікарні. В неї рідкісне генетичне захворювання, через яке страждає її імунна система. І навіть звичайна інфекція може призвести до неминучих наслідків.

Радість руху – це життя!

П'ятниця, 06 липня, 2018
Красуня, студентка, молодчинка, невиправна оптимістка і майбутній реабілітолог – це все про Настю Солтис, тендітну дівчинку з сяючими очима і не впевненими рухами. У Насті торсійна дистонія, що призводить до спастики м’язів, ускладнення рухів і мовлення. Насті двічі на рік потрібно робити ін’єкції батоксу – саме він розслабляє м’язи і дарує дівчинці таке омріяне полегшення…

Олежик Політило. Як би ж все було просто…

Середа, 04 липня, 2018
Два місяці тому всі ми разом подарували шанс і надію одному незвичному хлопчику. Семирічний Олежик опинився в дитячій гематології з важкою набутою апластичною анемією і йому терміново був потрібен Атгам. Рахунок буквально йшов на дні, бо аналізи стрімко погіршувались і хвороба не давала зволікати… Та навколо хлопчика зібралося стільки небайдужих людей, що він отримав свої ліки вчасно. Це була велика радість і така потрібна перша перемога!

28 чарівних таблеток для Назара.

Середа, 04 липня, 2018
От би було добре, якби існували ліки від всіх хвороб, одна таблетка, так щоб прийняв її – і все пройшло! Як би було чудово! Дуже хочеться мріяти, що хоча б в далекому майбутньому так і буде. Але поки що панацеї не існує…

Олежик Казмірук вдома!

П'ятниця, 22 червня, 2018
Олежик повернувся додому! Цей шлях був довгим – рік в лікарні у Львові, 8 місяців в польській клініці, безліч переживань і страхів… Але зараз не про це!

Зустрічаємо літо з метеликами:)

Вівторок, 05 червня, 2018
У цьому світі є чимало незмінних речей, таких як: опісля дня настає вечір, або зими - весна та інші. Ну і вже близько 10 років до них доплюсувалось те, що прихід літа, 1 червня, у дитячих лікарнях ми зустрічаємо декором метеликів.

Реанімація для новонароджених.

П'ятниця, 01 червня, 2018
Маленькі ніжки, які поміщаються в долоню, насуплений носик, рученятка з крихітними пальчиками, які здригаються від найменшого звуку, — і ти дивишся на таке маленьке і таке беззахисне маля, і хочеться небо прихилити, тільки щоб у нього все було добре, і жодна біда не торкнулася твоєї дитини.