Новини

Онкаспар для Арсена

Середа, 11 жовтня, 2017
Пам’ятаєте цей дивовижний вік – 17-18 років – коли ти нарешті студент, коли повітря п’янке, коли життя безкінечне і захопливе, коли сил вистачить, здається, на декілька життів, а ти ось тільки вирвався з-під маминого крила, і все таке безхмарне і сонячне, що голова іде обертом!

Холоксан для Вікторії!

Вівторок, 10 жовтня, 2017
UPDT 11/10/17/ - Ліки з'явились в лікарні. Збір закрито! Зібрані кошти будуть використані на інші потреби дівчинки.

Моніторинг життя

П'ятниця, 06 жовтня, 2017
Дитяча нейрохірургія… Від цього словосполучення мороз іде по шкірі і, відверто кажучи, навіть не хочеться замислюватись, хто ж потрапляє в це відділення. А потрапляють туди діти! Діти з черепно-мозковими травмами, діти з вродженими патологіями, діти з пухлинами мозку. Всіх їх без винятку чекають надзвичайно важкі операції і тривалі періоди відновлення.

Маленький Святко та його мрія

Понеділок, 02 жовтня, 2017
Святко - виглядає як маленьке янголятко. Світловолосий блакитноокий і такий милий-милий!

Хочемо їсти! Частина 3

Четвер, 28 вересня, 2017
Життя — несправедливе. Хтось може мати фактично все, а от комусь може не пощастити і він не матиме найважливішого — здоров'я. Але дуже часто, той хто має все — не цінує цього. Натомість у іншого є найцінніший дар, якому перший може тільки позаздрити.

Кошти зібрано! Дякуємо Олені Чирковій! 1 501,64 грн. для Настіньки Троніщак

Четвер, 21 вересня, 2017
Настюху не впізнати! Так виросла і подорослішала. А колись ще та бешкетниця була:). Проте зараз - справжня леді, ну от чесно :)

Віфенд і Холоксан або В очікуванні держпоставок…

Вівторок, 12 вересня, 2017
Коли ми йшли на канікули в серпні, то дуже сподівались, що коли повернемось, довгоочікувані ліки нарешті доїдуть до лікарень. І багато що справді доїхало! Окрім наших «улюблених» - Віфенд і Холоксан залишаються актуальними і в цьому сезоні!

Знову ТРЕБА

Четвер, 07 вересня, 2017
Останнім часом, кожного разу, сідаючи за написання статті, фактично переступаю через себе. Тому що знову треба “просити-просити і ще раз просити”... А є вибір? Ні, звісно, адже на кону стоїть дитяче життя.

Про найгостріші потреби діток з орфанними захворюваннями.

Четвер, 27 липня, 2017
Отак завжди, тільки ми задумаємся про відпустку, як “бем!” і зі всіх сторін безліч неочікуваних, термінових прохань та потреб. А ми скромно думали закрити незавершені справи:). Відпустка-відпусткою, а лікування повинне іти за розкладом.

Віта Ільницька – нові досягнення і нові випробування!

Середа, 26 липня, 2017
Красуня Віта продовжує боротьбу за своє життя. Завдяки всім вам дівчинці вчасно провели операцію і поставили ендопротез, який має зберегти її ногу, її мрії і її красу!