Новини / Четвер, 23 грудня, 2010

Новорічний хенд мейд ярмарок, або Допомагати просто!

10-12 грудня у Львові, в Палаці Петрушевича відбулася рукодільна виставка, де були представлені майже всі види рукодільних технік,

 

від в’язання до валяння, від вишивки до різноманітних декорів, ляльки, іграшки, біжутерія, бісер, різноманітні ялинкові прикраси виготовлені львівськими майстринями. Подивитись, чесно вам скажу, було на що!
  
 
Долучилися до виставки і ми, за що величезне спасибі дівчаткам з Львівського форуму та з Дівочих посиденьок, а також  з форуму Малеча, які допомогли нам підготуватись до цього дійства. Саме вони довгими зимовими вечорами в’язали сніжинки, сніговичків та ангеликів, шили ляльок, робили ексклюзивні новорічні листівочки, виготовляли сережки, і все це з любов’ю, натхненням і турботою, адже кошти, вилученні на ярмарку, підуть на потреби відділення хірургії ЗУСДМЦ, де проходять лікування наші маленькі друзі.  
  
 
Готувались ми до ярмарку цілий місяць, в’язали, вишивали, клеїли, ліпили, складали. Ми і уявлення не мали, що серед наших волонтерів стільки талантів! Роботи передавали в офіс, висилали поштою (!) і, навіть, приносили вже прямо на ярмарок та докладали до загальної купки :) 
  
 
Величезне спасибі усім, хто допомагав - Оксані, за прекрасні новорічні сережки, що користувались неабияким попитом у львівських модниць :), величезне спасибі Наталі та її сестрі за кумедних сніговичків та ангеликів, спасибі дівчинці, що принесла креативні новорічні листівочки – ви надихнули нас на ще одне творче зайняття з дітками! Спасибі усім, хто як завгодно долучився до дійства! І велике спасибі організаторам, що не взяли з нас плату за оренду:).
Загалом, під час ярмарку було зібрано 1634 гривні 60 копійок! І це лише початок, адже ярмарок робіт наших майстринь-волонтерів продовжиться в інтернеті, а деякі з робіт можна вже хоч сьогодні придбати у галереї Зелена канапа, на Вірменській 7.