Новини / Середа, 24 лютого, 2021

Супергерої посеред нас. Історія Сашка

Не всі вони зростом під два метри, в дивацьких костюмах та крислатих плащах. Сучасним супергероєм може виявитися звичайний 11-річний школяр.

 

Його суперсила у неймовірно харизматичній посмішці та іскрах-смішинках у карих очах. А ще Сашко (так звати цього голлівудського красунчика) три роки тому здолав справжнього монстра. І не якогось там кіношно-бутафорного, а дуже реального і небезпечного!

Монстр пробрався в життя родини непомітно і підступно. Батьки помітили, що шестирічний Сашко приходить зі школи надто втомленим, часто скаржиться на болі в животі, інколи в сина підіймається температура. Спершу запідозрили запалення легень, та лікування не дало результатів. Тоді повторне обстеження допомогло виявити причину слабкості, болів та температури. Пухлина зачеревного простору з лівої сторони біля наднирника 4-ї стадії – таким було ім’я лиходія, який зазіхнув на життя хлопчика.

Для боротьби з монстром Сашко об’єднав потужну команду рятівників. За його здоров’я вступили у бій найкращі білі маги (під прикриттям – лікарі) з Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр, де за допомогою складної операції та магічного зілля (хіміотерапії) монстра вдалося знерухомити та нейтралізувати. Та для повного його знищення була потрібна допомога представників київського ордену білих чарівників: в столиці Сашкові провели трансплантацію кісткового мозку і – потвора безслідно зникла з його життя!

І хай вам не здається, що то байка чи казка. Життя настільки неймовірне, що часом перевершує вигадку. Десь поруч з нами саме зараз сотні відважних маленьких та юних супергероїв кидають виклик хижим монcтрам, які ховаються під личиною хвороби, і збирають у свої команди помічників.

Не залишайтесь осторонь і життя переможе!❤️