Новини / Четвер, 25 лютого, 2021

583 142 грн. для розбудови космічного корабля у дитячій лікарні!

Попри метеоритний дощ та космічний пил (у вигляді пандемії), сніги і інші перепони, триває робота над створенням «Космічного корабля для дитячої нейрохірургії».


В рамках щорічної ініціативи ІТ-Миколай ви поповнили паливні баки для нашого Корабля на 583142 грн. На рахунок Фонду та через Українську біржу благодійності свої внески перерахувало понад 300 індивідуальних та корпоративних благодійників. Щиро вдячні усім, хто доєднався до цієї акції, та наблизив нас до здійснення мрії! Окрема подяка компаніям Intellias, Perfectial, Noltic, Leobit, Boosta, Lohika!❤

Оскільки проект є досить вартісним, масштабним та передбачає  багато етапів, ми вирішили звернутися до Львівська міська рада за фінансуванням. Станом на даний момент комісія з охорони здоров'я та соціально захисту та комісія фінансів та планування бюджету Львівської міської ради уже підтримали створення на базі нейрохірургічного відділення Дитяча лікарня на Орлика. Львів центру допомоги дітям з пухлинами мозку та хребта і виділення з бюджету міста 18 млн. грн. на його втілення. Очікуємо включення цього надважливого питання у порядок денний наступної сесії міської ради та дуже розраховуємо на підтримку депутатів.

Дякуємо усім хто коштами, поширенням інформації та своєю підтримкою допомагає втілити мрію про створення суперсучасної системи допомоги дітям із пухлинами мозку та хребта у Львові ❤

Попереду ще багато роботи, але ми впевнені що здолаємо цей шлях, щоб кожна дитина, яка захворіла на рак, мала можливість одужати та перемогти!

Більше про проект: https://krylanadiyi.org.ua/info/neyro2020

Детальний звіт тут: https://cutt.ly/nhnFI6M