Новини / П'ятниця, 07 травня, 2021

Дякуємо усім, хто допомагає дітям одужувати!

Що спільного в лікуванні онкології в дітей і швейцарським годинником? – Точність і неперервність! Кожен аналіз, кожна процедура чи маніпуляція мають відбуватися своєчасно, а ліків, розхідників та реактивів має бути достатньо на кожному етапі лікування.

 

Тут, як в складному годинниковому механізмі, від того, чи кожне коліщатко на своєму місці, залежить результат – знищення ракових клітин та настання такої бажаної ремісії.

Ваші благодійні внески – надзвичайно важливе коліщатко в забезпеченні своєчасної та якісної медичної допомоги дітям, які зараз долають рак. Завдяки вашим регулярним платежам ми можемо оперативно реагувати на потреби лікарень та допомагати дітям саме тоді, коли цю допомогу більше нікому надати.

Минулого тижня завдяки вашій підтримці реанімаційне та хірургічне відділення Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр отримали касети і картриджі для аналізатора газів крові та контролю за перебігом лікування, та 35 флаконів протипухлинного карбоплатину.  Від цих розхідних матеріалів та ліків залежить безпечність та ефективність лікування.

Тож дякуємо усім, хто допомагає дітям одужувати!

📌Як підписатися на регулярний платіж та допомагати на постійній основі, тут: https://krylanadiyi.org.ua/info/dopomagaemo-regulyarno