Новини / Понеділок, 02 серпня, 2021

Дитинство триває: Женя

Ви подумали б, що маленька Женя ганяє в бабусі качечок і курочок з нудьги. А от і ні: щоб вони нагуляли собі добрий апетит. Бо ж активні прогулянки корисні всім – і дітям, і дорослим, і пернатим!

 

Для сім’ї дівчинки її хвороба і необхідність трансплантації печінки стала справжнім викликом. Коли Жені було 2 місяці, вони з мамою залишили дім в рідному Луганську і переїхали до Львова. Вже тут довелося боротися за життя малечі.

Та завдяки великій кількості добрих людей тривале лікування та транслантація – вже позаду. Завдяки усім вам дівчинка вчасно отримала дороговартісні ліки, донорську кров та спеціалізоване медичне харчування. І от тепер радіємо фотографіям та розповідям мами про відпочинок Жені у селі в бабусі.

За час тривалого лікування Женя дуже прив’язалася до своєї лікарки з Дитяча лікарня на Орлика. Львів. Тож не дивно, коли її запитують, яку професію вона обере в майбутньому, вона без вагань відповідає: «буду як Галина Василівна!»

Звичайно, як кожна дитина, вона ще багато-багато разів  змінить свій намір. Та найважливіше в тій історії – що в неї є це чудове літо і майбутнє, на яке можна будувати плани!

Дякуємо усім, завдяки кому, не зважаючи на діагнози, в наших підопічних триває дитинство 💛