Новини / Четвер, 02 грудня, 2021

Паліативний діагноз – не вирок

Діти, яких ми знаємо та яким допомагаємо змалечку, виростають. І це чудово! Бо доводить, що при належній допомозі і підтримці дітям із невиліковними діагнозами можна забезпечити комфортне та якісне життя.

 

Та наші підопічні з програми Food for Child - Їжа для дітей, коли досягають повноліття, й надалі потребують спеціалізованого медичного харчування. Адже стан їхнього здоров’я і потреби не змінюються.

У цьому році запрацювало декілька місцевих програм з підтримки дітей із особливими харчовими потребами, які суттєво підтримали родини з важкохворими дітьми, проте вони не поширюються на тих, хто подорослішав. А їжа і дітям, і дорослим потрібна щодня! Є й інші обставини, через які не всі мають можливість скористатися допомогою в межах цих програм.

Тож дуже радіємо, що ініціатива «Соніна булочка» від пекарні "Кримська перепічка" зібрала та передала для наших підопічних, які досягли 18 років або тих, які не охоплені регіональними програмами, – 41563 грн.

«Соніна булочка» – зворушлива благодійна ініціатива, яка виникла в пам’ять про дівчинку, яка прожила дуже коротке життя, але була настільки сонячною і сильною, що змогла змінити людей поряд і зробити цей світ трохи добріше! З того часу кошти від продажу «Соніної булочки» скеровуються на благодійні цілі.

Неймовірно вдячні Oksana  Novikova та Кримська Перепічка - Домашня пекарня за підтримку і тривале партнерство!

Символічна «Соніна булочка» продовжує поширювати промінчики любові та добра ❤☀️

На фото: наша вже подорослішала Софійка дякує благодійникам за допомогу 💛