Новини / Понеділок, 01 серпня, 2022

Звіт за червень 2022

Рік тому влітку ми активно обмінювалися фото з відпочинку. Сьогодні в наших месенджерах – фотозвіти з лікарень, передової чи регіонів, які постраждали від обстрілів.

Та в нашій новій реальності ці фото нас тішань не менше, бо дають певність, що допомога прибула за адресою: хворі та поранені матимуть належний догляд та лікування, потребуючі їжі – не залишаться голодними, наші захисники продовжуватимуть викурювати ворога з рідної землі.

Якщо зібрати всі фотозвіти разом, то за червень ми склали б цілий фотоальбом, в який би розповів про десятки чудових добрих справ втілених з вашою допомогою:

🧡 обстеження для дітей, які долають онкологію та потребують трансплантації органів,

🧡 сети CUSA для дітей, що потребують операцій з видалення пухлин мозку і хребта,

🧡 реактиви для лабораторії  ЗУСДМЦ, де лікуються діти  з різних регіонів України,

🧡 прилади для комфортнішого життя для важкохворих дітей,

🧡 ліки, медичні матеріали та обладнання для дитячих лікарень Тернополя та Києва,

інша допомога харчуванням, засобами першої необхідності, ліками та обладнанням адресатам у Львівській, Івано-Франківській, Чернігівській, Запорізькій, Закарпатській, Дніпропетровській, Житомирській, Тернопільські, Київській області та в Києві.

Кожного дня ми отримуємо нові запити з усіх регіонів України, і саме завдяки вам ми маємо можливість відповідати на них та допомагати тим, хто потребує.

 

Реквізити для благодійних внесків на гуманітарні, медичні та військові потреби: https://krylanadiyi.org.ua/info/rekvizyty/

 

Детальний фінансовий звіт тут 

Дякуємо, що ви з нами!