Новини / Четвер, 26 січня, 2023

Лампа для новонароджених

Емілії вже кілька днів, але вона ще ні разу не була вдома. Із пологового вона відразу потрапила у палату лікарні Св. Миколая.

 

Але ☝ скоро крихітка їде додому!!! І  все завдяки якісній терапії, яку вона вчасно отримала.

При народженні Емілія мала високий білірубін, тобто завищену норму жовчного пігменту в крові. У дитини розвинулася гемолітична хвороба новонароджених — жовтяниця. Попри зусилля лікарів пологового стабілізувати стан Емілії, рівень білірубіну лише збільшувався. Лікарі спробували полікувати малятко  за допомогою фототерапії і організм зреагував, дівчинці стало краще! Фактично, фототерапія дала можливість  уникнути процедури переливання крові, яку іноді проводять новонародженим із важкою жовтяницею, якщо консервативне лікування неефективне.

Така патологія у новонароджених трапляється у 60% усіх немовлят, і лікувати її можна фототерапією не застосовуючи радикальних методів. І ми дуже тішимося що змогли долучитися до допомоги Еміліі та іншим діткам, і вдячні Вам — нашим благодійникам. А також американським студентам American Students for Healt, які придбали першу лампу і дали старт усьому проєкту !

Дякуємо вам за ваші щедрі пожертви, які допомагають одужувати дітям!