Новини / Четвер, 23 липня, 2009

Бандурка Улянка

Улянка чотири дні пробула в реанімації у Львівській обласній, в понеділок її перевели в палату. Дівчинка майже три тижня провела вдома, все було не погано, Улянка почувала себя нормально, правда, багато спала і майже не їла. А в минулий четвер під вечір стан різко погіршився, Улянка почала марити і «провалюватись» в сон.

 

            В четвер ввечорі Уляну привезли в лікарню і її одразу поклали в реанімацію, стан був дуже важким, дівчинка фактично впадала в кому. Наступного дня Улянці позачергово зробили МРТ голови, результат прозвучав як вирок – метастази.    Субота минула як в жахливому сні, Улянка майже не була при свідомості, фактично весь цей час вона не припиняла марити… Пізніше батьки передзвонили в Москву, до лікаря, котрому мали везти результати МРТ спини (його так і не робили). В Москві сказали, що це можуть бути набряки, зумовлені зменшенням доз прийому дексаметазону. Зараз знимки МРТ и заключення Львівских лікарів вже в Москві, в професора Желудкової, залишається молитись і сподіватись, щоб те, що на знимках  виглядає як метастазинасправді виявилось набряком.

            Стан Улянки стабільно важкий, вона мало буває при свідомості, у неї сильні головні болі. Надію дає лише те, что дівчинка дихає, п’є та їсть самостійно, правда одну-дві ложечки, але це вже щось!                                                                                  

              Просимо посилених молитв за нашу дівчинку, а також за її батьків – маму Галю і тата Александра. Батькам дуже потрібна наша моральна підтримка, але величезне прохання, батькам зараз не телефонувати, всю інформацію можна дізнатись за телефоном 8 050 370 90 02 - Маріна Анісімова, або прочитати на сайті фонду.