Новини / Субота, 19 вересня, 2009

Дітки Львівської обласної

Відділення хірургії

 

Рис Максимчик
 
Максимчик в лікарні, малюк проходить курс темодала з опроміненням. Мужність цього малюка просто не перестає дивувати. Максимчик надто маленький для «облучки», тому, лікарі довго вирішували, чи призначати промені. Призначили, і тепер кожен день Максимчик їде в онкодиспансер опромінюватись, потім повертається до Обласної і приймає темодал. Дворічна дитина бере плюшевого ведмедика і з ним вдвох, без мами і тата відправляється в страшну кімнату приймати промені, при цьому весь сеанс опромінення лежить тихенько і не рухаючись, слухає дорослих і тільки міцно обіймає ведмедика, що розділяє його долю ...
Максимчик дуже втомився від лікарень і болісних або просто неприємних процедур, але не дивлячись ні на що, він продовжує боротися, по-дитячому, як уміє, іноді зі сльозами, іноді з посмішкою - як вийде. Малюк дуже підріс і подорослішав за той час, що був вдома на відпочинку, у нього відросло волосячко кольору пшениці, він вже зовсім впевнено бігає, хоча нещодавно навіть не хотів ходити, тільки дихає як і раніше через трубочку ... А ще сьогодні малюк нарешті дозволив його сфотографувати!
Максимчику зменшили дозу темодала, це означає, що в цьому місяці препарат докуповувати ще не доведеться, але в жовтні темодал буде потрібен. Вартість упаковки темодала близько 6500 гривень, а на рахунку фонду зібрано лише 2880 гривень. Необхідно ще як мінімум 3620. Максимчик справжній боєць - допоможіть йому продовжити лікування! Дуже потрібна фінансова допомога.

Марич Ростик 

  Ростик поки вдома, відпочиває. Минулого тижня хлопчик приїжджав до лікарні робити МРТ. Тато переживав дуже сильно - справа в тому, що зовнішніх змін у Ростика поки що немає, він як і раніше ходить тільки опираючись на що-небудь, говорить ледве-ледве, зате як посміхається! Але результати виявилися гарними, пухлина зменшилася. А це означає, що є позитивна динаміка, хоч зовні її і не видно.
Наступного тижня хлопчикові пора продовжувати хімію, а це означає, що знадобиться рекормон. Упаковка рекормона  зараз коштує 1800 гривень. На рахунку фонду для Ростика є 1100 гривень, а потрібно ще як мінімум 700.
Ростику дуже потрібна фінансова підтримка - без рекормона він не зможе продовжувати хімію.

 
Федіс Ілля 
 

Іллюша зараз у відділенні, сьогоні капають другий блок. Малюк веселенький , почуває себе не погано. 
  Вранці Іллюша був веселенький, грався з іншими дітками, посміхався. Навіть коли Ілля посміхається, його величезні карі очі все-одно залишаються серйозними. Малюк не хотів фотографуватися, як і багато інших діток у відділенні, довелося йти на хитрість - тепер я роблю кілька фотографій і прошу малюків вибрати з них ті, які їм подобаються. Результат приголомшливий, після першого перегляду всі посміхаються і позують скільки влізе - добре, що є цифровий фотоапарат (за що величезне спасибі Кості!) - На старому функція перегляду не працювала і дітлахи були похмурими.
  Іллі знадобиться 2 флакона цисплатину 50 мг - це 300 гривень. Його необхідно якнайшвидше викупити, так як у Львові з ним зараз важко. Малюкові потрібна фінансова підтримка, у кризові часи важко всім, а найбільше від нестачі фінансових коштів страждають хворі діти, яким просто необхідно отримати препарат вчасно! 
 
 
Мельник Ангелінка 
  
Ангелінка з'їздила з мамою до Києва, але майже безрезультатно. Дівчинка мала пройти повне обстеження, після якого повинна була бути операція. Але лікар, до якого вони їхали, повинен був їхати на конференцію, відповідно, оперувати він не міг і робити повністю обстеження не було сенсу ... Тепер Ангелінці доведеться повторно їхати до Києва 21 вересня. Мама возила до Києва результати МРТ, яке робили у Львові, і лікар сказав, що пухлина зменшилася - це гарна новина, але МРТ обов'язково будуть робити повторно в Києві.
На попередню поїздку мамі на картку надійшло 1000 гривень - величезне спасибі! Але тепер знову потрібні гроші, тільки дорога коштує 600 гривень, близько 3000 обстеження в Києві, також потрібні гроші на таксі і харчування, ще невідомо, скільки днів займе поїздка і де Ангелінка з мамою будуть жити. До того ж, планується, що якщо все добре, малечу відразу оперують. Ангелінці і її мамі дуже потрібна фінансова допомога, їм самим не справиться, мама виховує дітей одна, їй допомагає брат і її мама, яка сама потрапила до лікарні якраз тоді, коли Ангелінка з мамою їздили в Київ. Будь ласка, допоможіть дитині отримати шанс, вона дуже життєрадісна і дуже вірить дорослим.
  Величезне прохання, на реквізити БФ «Крила надії» надсилати тільки кошти на лікування дівчинки, фінансову допомогу на поїздку до Києва можна перераховувати на картку мамі, реквізити вказані на сторінці Мельник Ангеліни.
Дуже потрібна допомога.

П.С.
На жаль, криза торкнулася нас повною мірою ... Фінансові надходження на фонд дуже скоротилися за літні місяці, а фінансові резерви, які ви допомогли створити, виснажуються дуже швидко, адже є дітки, для яких не приходять адресні пожертви, або препарат потрібен дуже терміново, як, наприклад, БІОВЕН або грастім ... Зараз на термінові препарати у нас залишилося лише 342 гривні, а в резерві для тих діток кому не надходять адресно гроші - 460 ... Дуже лякає, що завтра ми не зможемо купити препарат комусь з наших малюків, а він буде дуже-дуже потрібен!
Ми знову просимо допомогти нам створити резерв коштів на придбання препаратів. Для цього в призначенні платежу можна вказати: добровільне пожертвування напрям «СОС фонд» (БІОВЕН-моно, грастім) або добровільне пожертвування напрям «Я маю надію» (купівля препаратів для тих, кому не надходять адресні гроші).