Новини / Четвер, 05 листопада, 2009

Новини львівських діток

У Львівській обласній, як і належить в такий час, карантин. Відділення закриті і в них нікого не пускають, а малюки з мамами, хто залишився в лікарні, нудьгують в окремих палатах і навіть не спілкуються між собою. У таких випадках починаєш по справжньому цінувати таке благо цивілізації як мобільний телефон. І так, новини наших діток!

Федіс Іллюша вчора, нарешті, поїхав додому. Дуже не легкими були останні два тижні для малюка і його мами. Останній блок хімії Ілля переніс дуже добре і на вихідні поїхав додому, а ось у понеділок аналізи так сильно впали, що малюк лежав на ліжку як маленька лялька з живими очима. Висока температура трималася кілька днів, Ілля нічого не їв і не пив, тільки по трішечки водичку ...
  Стан був таким важким, що малюка перевели до реанімації, де він провів майже тиждень. Так само, довелося на тиждень відкласти МРТ, яке планувалося після останнього блоку. До нашої величезної радості, зараз все позаду. Іллюшу ще в суботу перевели у звичайну палату, а позавчора зробили МРТ, яке показало, що пухлина зменшилася вдвічі і розташована вона зараз так, що цілком підлягає оперування. Операція планується через тиждень, а до цього часу Ілля буде набиратися сил і добре їсти вдома!
  Величезне спасибі всім, хто переказував кошти для малюка. МРТ обійшлося в 930 гривень, і завдяки вашим пожертвам ми змогли його оплатити, як і інфезол, і цисплатин на останню хімію. Зараз на рахунку фонду для Федіса Іллі залишилося 1356 гривень. Які препарати можуть знадобитися під час операції і після неї - поки не відомо, але дуже сподіваємося, що зможемо забезпечити Іллюшу всім необхідним.

Особа Володя залишається в лікарні. Позавчора хлопчик їздив до медінституту, де у відділенні урології йому робили біопсію. Результати мають бути через кілька днів. Просимо всіх міцніше тримати кулачки, щоб біопсія не показала нічого поганого, адже на МРТ пухлини було вже не видно. Дуже хочеться сподіватися на краще.
Володя залишився в лікарні з татом, а маму чоловіка відпустили ненадовго додому. Мама завжди дуже переживає, що додому Володя приїжджає з запалими очима, тому що нічого не їсть у лікарні, але нічого не поробиш - лікарі не ризикнули відпускати його в розпал епідемії, так що доведеться починати їсти в лікарні. Почуває хлопчик себе добре.

Мамчур Христинка поки вдома. У п'ятницю вони з мамою поїдуть в лікарню і дуже сподіваються, що вийде пройти черговий блок. Минулої п'ятниці з хімією не склалося - аналізи трохи впали й лікарі не ризикнули вводити вінорельбін. Почуває Христинка себе добре, але наша красуня завжди почуває себе добре, навіть при низьких аналізах Христинка сповнена енергії і зацікавлення!
Наприкінці місяця Христинка має їхати в Київ, пройти обстеження на томографі і проконсультуватися в Інституті Раку. Відкладати таке обстеження не хотілося б, тому, всі дуже сподіваємось, що до кінця листопада карантин буде знято. А поки наші дітки намагаються нікуди не їздити.

 

 

 

Фостійчук Валерія в лікарні, сьогодні мала почати останній блок хімії. Зараз Валерія почуває себе добре, а от два тижнів тому аналізи попадали до такого ступеня, що почався запальний процес у хворій нозі. Валерія зовсім не могла на неї встати, так що подружка Христинка катала її по коридору на візку.
Але зараз вже все в порядку. Валерія має пройти останній блок хімії. Як же чекала ця дівчинка закінчення лікування! І, нарешті, залишився останній ривок!

 

 

 

 

Марич Ростик зараз у лікарні з татом, почали капати черговий блок. Ростик приїхав ще минулого тижня, але хімію почали лише вчора - у хлопчика була висока температура і довелося вводити антибіотики.
Зараз вже все добре. До понеділка Ростика з лікарні не відпустять, а потім, напевно, поїдуть не на довго додому.
Величезне спасибі всім, хто переводить гроші для Ростика. Зараз для нього зібрано 1023 гривні, а коли знадобився ампульних Кортексин - ми без зволікань змогли його придбати. Рекормон поки ще є в запасі, але на душі спокійніше від думки, що невеликий резерв на придбання наступної упаковки вже є.

 

Рис Максимчик у вівторок приїхав до лікарні. Малюк закінчив черговий блок темодалу з променями і повинен був на цьому тижні їхати до Києва. Проте квитки, які купив тато, довелося здати. У Максимчика були сильні соплі і кашель, а рентген показав запальний процес. Зрозуміло, що вже ніхто нікуди не їде ...
Максимчик залишається в лікарні, його поки перевели до відділення педіатрії, так як у малюка грип. Учора Максимкао був дуже важким, йому навіть довелося вводити БІОВЕН Моно, добре, що змогли позичити 1 флакончик у іншої дитини, і на завтра потрібен ще один. БІОВЕН нам безкоштовно передає БФ «Аліса», за що їм, і, зокрема, Ігорю, величезне спасибі. Для Максимчика зібрано 2763 гривні, і 1600 з них завтра піде на купівлю 2 флаконів антибіотика таргоцид, який вже замовлено. Якби довелося купувати БІОВЕН - коштів на антибіотик не вистачило б.
Максимчик дуже подорослішав від дня нашого знайомства, став великим і дуже гарним хлопчиком. У нього вже на повну проявляється характер - якщо йому щось не сподобалося, будь-які пояснення марні, але якщо Максимчик в гарному настрої і бажає спілкуватися - він перетворюється на зацікавленого котика й охоче відгукується на проявлену увагу. Будь ласка, тримайте кулачки за малюка, у нього все має бути добре.