Новини / Середа, 17 лютого, 2010

Львівська обласна – дуже потрібна допомога!

Новин про львівських діток не було давно і накопилося їх не мало.

Проскурник Діма сьогодні повинен починати хіміотерапію. І сьогодні ж стало відомо, що Діма увійшов в ремісію і йому показана ТКМ.
Почуває Дімчик себе нормально, йому тільки дозволили виходити з палати і спілкуватися з іншими дітками, як тут вже і другий блок пора починати. Перший блок Діма переніс зі змінним успіхом - вводили антибіотик, знадобилося 7 флаконів грастиму, але, загалом, Димка тримався молодцем.
Дуже погані справи з донорським тромбоконцентратом. Нема донорів і хоч плач ... Але ж якщо Діма почне сьогодні хімію, то десь через тиждень тромбоконцентрат буде потрібен практично як повітря.
Прохання про донорів як і раніше, відкрите, і воно буде актуальним весь час, поки Дімчик буде в лікарні. Так само актуальною є і фінансова допомога - всі кошти, які були зібрані з вашою допомогою для Дімки витрачено під час першого блоку. Правда, у мами є в запасі 2 віфенда і 3 грастіма, але ніколи не відомо, що знадобиться. Сподіваємося, що впораємося.

Шеремета Ігор проходить лікування в гематології, разом з Дмитром Проскурником. Ігору 11 років, і в нього гостра лімфобластна лейкемія, другий рецидив. З Ігорчиком ми знайомі вже дуже і дуже давно. Наш сильний хлопчик уже п'ять років бореться з підступною хворобою. Коли в грудні він повернувся у відділення - ми просто не хотіли вірити ...
На сьогоднішній день Ігор в ремісії і йому показана ТКМ. На ТКМ Ігор збирається їхати до Італії. Поки що він чекає результатів типування крові. І ще зараз Ігор бореться з інфекцією. Вчора ми купили для нього упаковку віфенда за 7000 гривень. Так як збір для Ігора поки що не вівся, тому що майже всі препарати йому дає лікарня, то на покупку віфенду нам довелося вичерпати всі резерви, створені завдяки ресторану-клубу «Атмосфера» і оркестру капели «Торембіта» . Кошти, зібрані під час обох акцій повністю пішли на купівлю віфенду для Ігора Шеремети.
Сьогодні Ігору краще, майже не температурить. Сподіваємось, що з інфекцією буде покінчено. Але якщо знадобиться ще одна упаковка препарату - ми просто не зможемо нічим допомогти. І від цієї думки стає не по собі.
 

Кобрин Богдан теж повернувся до лікарні. Просто страшно зустрічати у лікарні старих знайомих, які волею долі і підступної хвороби знов опинилися на самому початку.
Восени
Бодя успішно закінчив лікування . А зараз все заново ... Наразі  Бодя проходив опромінення. Вчора йому зробили МРТ. Результатів поки що немає.
Почувається хлопець недуже, болі то проходять, то посилюються. Ходити важко, пересувається, в основному, із сторонньою допомогою. І чи варто говорити про його моральну пригніченість. Коли вони покидали лікарню - і Бодя, і мама були сповнені нових сподівань. Але, на жаль, виявилося, що це ще не все.
 Мама рідко звертається за допомогою, але це не означає, що допомога їм не потрібна. Наприклад, жорсткий корсет, який Богдану виписали для фіксації хребта, обійшовся в 2400 гривень. Ми випадково дізналися про це і змогли оплатити. Які витрати чекають попереду – наразі не відомо. Мама намагається тягнути все сама, але ще навіть залишилися борги за минуле лікування, адже і тоді вони все тягнули самі - ми познайомилися, коли Богдан вже закінчував лікування, а до цього була операція і ендопротез, і кілька курсів хіміотерапії, і падіння аналізів, і обстеження. Лікування обійшлося дуже дорого.
Словом, Богдану знову дуже потрібна допомога

Про Ромку Підковича писати так само боляче, як і про перших трьох хлопців. Влітку він успішно закінчив лікування, вступив до коледжу, хотів стати реставратором. А в грудні повернувся у відділення з рецидивом та метастазами.
Роман дуже хотів вчитися, дуже хотів жити звичайним життям звичайного підлітка. Але хвороба вирішила інакше. Зараз Рома, як і Бодя, їздить на «пушки». Так само як і Бодька, він у пригніченому стані. У лікарні з Ромою тітка - хлопець сирота, і з ним по черзі чергують то сестричка, то тітки, то хрещений, добре, що родина велика і дружна.
Поки Рома їздить на опромінення - хімію йому не призначають, а з тим, що доводиться купувати, родина поки справляється. Але, так чи інакше, Ромці потрібна допомога. Після променів йому надлежить робити МРТ - обстежити треба голову і три відділи хребта з контрастом. Минулого разу ми заплатили за МРТ 2890 гривень. Цього разу потрібно буде стільки ж. На рахунку фонду для Роми ще залишилося 1444 гривні - це рівно половина вартості МРТ, потрібно стільки ж. І ми знову просимо допомоги для Підковича Романа.

 

Особа Володя закінчив курс хімії. Почувається добре, настрій бадьорий. Володі і при поганому самопочутті все цікаво, а при доброму - і поготів, наприклад, як голосно я закричу, якщо підкрастися ззаду і налякати? Закричу досить голосно - перевірено Володею J. Так що, наш бешкетник в повному порядку!
Наступного тижня Володі потрібно робити МТР. Коштуватиме воно буде близько 600 гривень, якщо підійде контраст, який залишився з минулого разу, або 950 - якщо контраст доведеться купувати. На рахунку фонду для Володі є 460 гривень. Точну вартість МРТ будемо знати в п'ятницю.

 

 

 

 

 

 

Федіс Ілля зараз вдома. Сьогодні був у лікарні, здав аналізи, та й поїхав додому.
У січні Іллюша з'їздив до Москви і при обстеженні у нього виявили збільшений лімфовузол. На щастя, гістологія не показала нічого поганого.
Зараз Ілля пройшов блок хімії, пройде ще один і в кінці березня знову поїде до Москви обстежитися.
А значить, Іллі знову потрібні гроші на поїздку ...
Зараз на картці батьків 200 гривень - спасибі всім, хто не забуває про малюка! Але тільки на дорогу в один бік потрібно близько 3000 гривень, адже доводиться викупляти ціле купе. І обстеження близько 5500 гривень (близько 21 тисячі російських рублів). Тільки на дорогу і обстеження потрібно 11500 гривень (не рахуючи проживання-харчування, а годувати Іллюшу потрібно добре, та й їсть малюк не всі, а тільки те, що хочеться). І щоб зібрати цю суму є лише місяць.
Всі кошти, які батьки змогли зібрати самі - пішли на попередню поїздку. Зараз, на жаль, всі резерви вичерпані ... Будь ласка, допоможіть Іллі. Йому обов’язковопотрібно поїхати на це обстеження!
Величезне прохання, на реквізити фонду надсилати тільки гроші на лікування Іллі. Фінансову допомогу на поїздку можна переказувати на реквізити батьків, вони зазначені на сторінці малюка