Новини / Четвер, 04 березня, 2010

Казкове королівство

Цього разу ми разом з дітками вирішили поринути у виготовлення корон для нашого казкового королівства.

Завдання наших чарівних принців та принцес полягало у створенні унікальної корони для себе. Кожна дитина мала змогу застосувати усю свою фантазію при оздобленні власної корони.

Виготовляли ми наші корони зі спеціальних картонних заготівок,які потрібно було прикрашати. Спочатку ми взяли до рук фарби – і почали розмальовувати їх у всі кольори веселки.

Далі ми взялися оздоблювати корони спеціальними квітками, метеликами і зірочками, а також коштовними камінцями, як і годиться для справжніх принців та принцес.

Наші волонтери разом з матусями маленьких жителів казкового королівства як завжди допомагали малечі створювати королівські шедеври.

А це наша маленька принцеса.

Отак ми перетворили ще один день в лікарні нехай в маленьке, але таке веселе та незабутнє свято.Велика подяка усім п.Наді і громаді церкви Христового спілкування, адже саме вони передали матеріали для цього творчого  заняття, чим допомогли нам подарувати діткам стільки позитивних емоцій та щирих посмішок! І сподіваюся, що число бажаючих допомогти тільки зростатиме, адже підтримувати хворих діток так приємно і просто!