Новини / Середа, 17 березня, 2010

Львівська обласна - допомога потрібна завжди!

Особа Володя вчора приїжджав до лікарню на введення вінорельбіну. Величезне спасибі всім, хто допоміг придбати для Володі препарат. На рахунок фонду надійшло 4325 гривень! Величезне спасибі Журавлю І.В., що переказаів для Володі 4000 гривень. Завдяки вашим внескам ми змогли придбати для хлопчика 8 флаконів препарату по 10 мг на перший місяць, і Володя вчасно заступив на хімію.
Також величезне спасибі фонду «Допомоги і Розвитку Дітям Чорнобиля», який передав для Володі 5 флаконів вінорельбіну по 50 мг.
Тепер залишається сподіватися, щоб лікування дало бажаний результат.
Почувається Володя нормально, як завжди, бадьорий і веселий. Дуже хочеться вірити, що у нашого жвавого хлопчика все буде добре.

 

Марич Ростик сьогодні приїхав в лікарню на МРТ. Ростик пройшов хімію і променеву терапію, тепер йому належить зробити МРТ голови і трьох відділів хребта. Вартість обстеження становить 2720 гривень. На рахунку фонду зібрано поки 320 гривень, терміново потрібно ще 2400. У батьків таких грошей немає, мама в декретній відпустці з молодшим сином, тато не працює, так як весь час з Ростиком. Живуть вони самі, без бабусь і дідусів, так що ні допомоги, ні підтримки чекати особливо й нема звідки ...
Ростик воює з недугою вже багато років. Зараз він пройшов основне лікування і обов'язково повинен пройти МРТ. Допоможіть зібрати гроші на обстеження!

Проскурник Дімчик у відділенні, зараз почувається не погано, але тиждень тому аналізи падали катастрофічно і ні в яку не хотіли рости ... Зараз вже легше. Якщо аналізи піднімуться достатньо, Дмитрика відпустять додому. Вони з мамою перебувають у Львівській обласній практично в Новому року.
Дімчику показана ТКМ, ніхто з родини як донор не підійшов, значить, не обійтися без закордону. Зараз підшукується клініка, готова прийняти Дмитрика на пересадку, адже він вже в ремісії. Грошей для Діми зараз по нулях, все, що було зібрано - пішло на грастим, антибіотики і віфенд. Добре, що поки у Діми все нормально, але в будь-який момент ситуація може помінятися.

 

 

 

 

Шеремета Ігор теж у лікарні, проходить четвертий блок хімії. Зараз почуває себе не погано. Минулого тижня у Ігоря була температура і знадобилася ще одна упаковка віфенду в таблетках. Просто величезне щастя, що ми таки змогли її придбати ... Препарат, близько трьох тижнів лежав на складі львівської оптової фірми БаДМ, але дочекався нас, за що величезне спасибі співробітникам БаДМ та Львівському представнику Пфайзер.
З температурою впоралися. Тепер потрібно молитися, щоб не падали аналізи після блоку, і щоб не було ніяких інфекцій. Якщо знадобиться ще упаковка віфенда за 7 000 гривень - навіть не уявляю, що ми будемо робити, резерви вичерпані повністю, на рахунок фонду для Ігоря зібрано 2400 гривень - спасибі величезне всім, хто підтримує хлопчика. Ігорю планується ТКМ в Італійській клініці і кошти на поїздку збираються, на жаль, дуже туго ... Хоч саму пересадку і оплачує закордонний фонд, якщо не буде за що купити квитки і жити там, Ігор не зможе поїхати ...
Потрібна фінансова допомога.


Лисунів Максим самий маленький пацієнт відділення хірургії. Малюкові лише 2 місяці, у нього пухлина головного мозку і він ще жодного разу не був удома. Проте, вже побував у кількох лікарнях ...
Максимкові провели операцію в Київському інституті нейрохірургії, вчора маляті робили МРТ у львівській обласній.
Батьки Максимчика зовсім молоді і їм зараз дуже важко. Поки ще не відомо, яким буде лікування, але допомога потрібна вже. Максимкові потрібні памперси «2» та дитяче харчування Нан «1». Так само у нас вже борг перед кабінетом МРТ в 260 гривень. І в будь-який момент може знадобитися щось ще.
Максимчик зовсім маленький, він часто плаче і погано спить вночі. Після операції у нього не відкривається повністю праве очко. Будь ласка, підтримайте Максимчика.


Будник Саша знаходиться в Києві, в Інституті нейрохірургії, де 24 лютого йому зробили операцію. Відходить малюк дуже важко, нічого не говорить, не виявляє ніяких емоцій, тільки лежить і дивиться.
На жаль, організм малюка не відреагував ні на хіміотерапію, ні на променеву ... Зараз він проходить курс Етопозиду, величезне спасибі Ірі Калашникової за купівлю препарату.
Тато змушений був повернутися на роботу, мама з Сашком залишилися в Києві. Фінансове становище родини дуже важке, працює тільки тато, але і йому постійно доводиться відпрошуватися з роботи. Будь ласка, підтримайте цю сім'ю, вони дуже милі й інтелігентні люди і їм зараз дуже і дуже не легко ... Фінансову допомогу можна переводити на картку татові:
ЛРД ВАТ ВТБ Банк
р / р 29246000002064
МФО 321767
ЄДРПОУ 14359319
Призначення платежу: для зарахування на картку 4381 5900 0022 8784 Будник Роман Михайлович, ІПН 2977109937, благодійна допомога на лікування сина.

П.С.
У Львівській обласній дуже багато діток, яким потрібна допомога і майже щотижня у нас з'являється новий підопічний - іноді здається, що ми просто захлинемося проханнями і не зможемо допомогти нікому ... І від цих думок стає страшно.
За останній місяць тільки 14 000 гривень пішло на віфенд для Шеремети Ігоря і в будь-який момент може знадобитися чергова упаковка і потрібно буде взяти і викласти 7 000 гривень, яких немає. Сьогодні потрібно заплатити 2720 гривень за МРТ для Марича Ростика і 2186 гривень за МРТ для іншої дитини з хірургії, в найближчому майбутньому буде проводитись МРТ Підковичу Ромчику і з необхідних 2890 гривень зібрано 1890 - потрібно ще 1000 гривень.
Відділенню хірургії потрібен інфузомат, а краще три - це близько 60 000 гривень, якщо ціни не зросли. Також постійно треба щось з препаратів, наприклад, 5 флаконів цисплатини Ебеве по 50 мг коштують близько 700 гривень, сума не велика, але іноді її просто немає звідки викроїти ... Ще відділенню потрібен ксерокс, маленький гарненький ксерокс, щоб було де робити нескінченну кількість копій медичних висновків і грошей на нього дуже шкода, тому що на тлі препаратів і обстежень, ксерокс завжди буде другорядною потребою.
Ми дуже вдячні всім, хто підтримує наших малюків і допомагає забезпечувати їх препаратами, подарунками, матеріалами для творчих занять і просто зігріває їх теплом своїх душ. Без вас ми б нічого не змогли зробити. Тільки завдяки вам батьки не впадають у відчай, а дітки перемагають. Спасибі вам! І, все одно, потреби завжди перевищують суми, які вдається зібрати й часто доводиться робити вибір між однією дитиною і іншою, а як його робити, цей вибір, ми, напевно, не навчимося ніколи ...