Новини / Четвер, 06 травня, 2010

Марич Ростик – потрібно обстеження в Пітері!!!

Ростик зараз вдома. Він закінчив променеву і наразі відпочиває. На наступному тижні йому треба показатися в лікарні у Львові, а 3 червня його чекають у Пітері, в Інституті мозку людини для проведення ПЕТ томографії.

Саме обстеження за попередніми підрахунками обійдеться Ростику в 15 тисяч російських рублів - близько 3750 грн - і гроші на обстеження є, але от грошей власне на поїздку - квитки, харчування, проживання - немає зовсім ...
Ростик їде з татом, дорослий квиток в купе (плацкарт Ростик абсолютно протипоказаний) коштує 850 гривень, дитячий - 330. Тільки на дорогу туди і назад потрібно 2360 гривень. До того ж, в Пітер вони приїжджають 1 червня. Поїзд ходить тільки по парних числах, їм потрібно виїхати 30 травня, інакше вони не встигають бути в лікарні в 10 ранку 3 червня, а якщо вони пропустять свою чергу, їх просто не приймуть - це залежить від специфіки процедури ПЕТ сканування. Значить, дві ночі і три дні їм належить провести в Пітері. Ні родичів, ні знайомих у них в Пітері немає, жити доведеться в готелі або винаймати квартиру.
На все про все Ростикові з татом потрібно мати з собою хоча б 3500-4000 гривень. Але для сім'ї, де троє дітей і обидва батьки не працюють - мама в декреті, тато з Ростиком в лікарні, ні бабусь, ні дідусів немає, та й живуть вони в селі, де і роботи практично немає, ця сума стає просто нереальною.
Батьки хлопчика дуже переживають, чи вийде у них звозити сина в Пітер, адже ПЕТ томографія їм дуже потрібна, вона зможе показати, вбита пухлина, чи ні. На жаль, проведення аналогічного сканування в Україні неможливо.
Допоможіть Ростику поїхати на обстеження.
Дуже потрібна допомога.

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: «добровільна пожертва для Марича Ростислава».