Новини / Середа, 19 травня, 2010

Ура! У Львівській обласній з'явився ще один інфузомат!

Про те, що у відділенні хірургії всього 3 інфузомати, один з яких працює з постійними перебоями

 ми писали  зовсім недавно. Інфузомат просто незамінний, коли дитині капають хімію, він дозволяє дуже точно дозувати препарат. Буває так, що для однієї дитини використовують два, а то й три інфузомати одночасно. У відділенні, де 9 палат і немає вільних місць, три інфузомати - це катастрофічно мало ...
   Ще з лютого, з Дня онкохворої дитини ми вели збір на покупку одного інфузомати вартістю близько 20000 гривень для відділення хірургії. Але за три місяці нам вдалося зібрати всього 7800 гривень.
   Вже за кілька днів після розміщення статті, з нами зв'язалися представники компанії «Артур-К». Керівництво компанії вирішило зробити все можливе, щоб інфузомат як можна швидше опинився в лікарні. «Артур-К» знайшли можливість зробити на дозатор максимальну знижку, що дозволило зменшити вартість вдвічі! Це відразу зробило нас платоспроможними, і у відділенні хірургії без зволікань з'явився такий необхідний і довгоочікуваний новий інфузомат, який одразу ж був запущений до експлуатації!
   Зізнатися, ми абсолютно не чекали такого розгортання подій.
Хочеться сказати величезне спасибі всім, хто допоміг придбати цей інфузомат. Усім, хто допомагав збирати гроші, особливо групі ініціативних львівських студентів, які провели аукціон «Купи людину» і зібрані кошти перевели на рахунок БФ «Крила надії». Співробітникам Київського та Львівського офісу компанії «Артур-К», які швидко й оперативно вирішили всі «паперові» справи і доставили інфузомат в лікарню, і, звичайно ж, керівництву компанії «Артур-К», яке не просто звернуло увагу на потреби Львівської обласної лікарні, але й знайшло час і можливість допомогти.
   Величезне Вам спасибі від нас, від батьків хворих дітей і від персоналу лікарні!