Новини / Вівторок, 03 серпня, 2010

Казковий пластилін :)

Минулої суботи ми ліпили казкових героїв із пластиліну, а потім вчили їх плавати. :)

 

Ліпка з пластиліну – вже сама по собі є заняттям дуже цікавим для діток. Однак цього разу ми вирішили побавити їх ще одним, дещо іншим  способом розваги з пластиліном. Для цього нам знадобився вже не звичайний, а плаваючий пластилін, який не тоне у воді. Таким чином після того, як фігурку з пластиліну зліплено, нею можна бавитися в воді.

У відділенні хірургії в їдальню на заняття прийшли дві дівчинки. Однією з них була наша маленька Анічка Свистун

 

 

На заняття Анічка прийшла з мамою.

 

Разом вони виліпили кілька симпатичних фігурок.

Анічка недавно у відділенні  , наразі вона пройшла перший блок хіміотерапії і перенесла його досить важко, з падіннями аналізів і сильною діареєю. Попереду як мінімум 5 таких блоків, і після кожного будуть потрібні фактори росту – гристим або грасальва, по два флакони на блок. Наразі в сім’ї працює лише тато, мама весь час з Анічкою, а скоро в Ані з’явиться молодший братик або сестричка, і витрати стануть ще більшими і Анічці буде дуже потрібна наша допомога, адже лікування лише розпочалось.

 

 

Загалом на занятті було виліплено багато цікавих казкових героїв.

У відділенні гематології жодна дитинка не змогла прийти на заняття: в одних – низькі показники, в других – температура, третіх відпустили додому. Однак ми зробили все, що було в наших силах, аби дітки не пропустили «пластилінового» заняття: комусь просто залишили пластилін і зразки готових фігурок, іншим пояснили тему заняття і допомогли зліпити щось оригінальне і казкове.

 

 

З Юрчиком трошки поліпили в палаті мячики.

Хлопчик лежав під крапельницею, мав температуру і був дуже ослаблений від хімії. Наш прихід трошки підняв малому настрій, і ми побачили на його стомленому обличчі ледь помітну, але таку щиру посмішку.

Сподіваємося наступної суботи Юрчик зі всіма іншими дітками в лікарні наберуться сили і будуть разом активно брати участь в нашому творчому занятті. :)

 

 

 

 

 

Наталя Баландюк

БФ «Крила надії»

032 240 76 13

 

 

 

          Проект «Терапія радістю» здійснюється  за підтримки Львівської міської ради.