Новини / Четвер, 30 вересня, 2010

Потрібна допомога малюку з львівської хірургії!

Левицький Владислав – нова дитина у відділенні хірургії ЗУСДМЦ. За останні 4 місяці він переніс три складні операції.
У малюка пухлина мозку, оперувався він у клініці Бонна, Німеччина. Зараз Левицький Владік проходить хіміотерапію у Львові і попереду у малечі ще багато зовсім не простих блоків.
Хіміотерапія не просте лікування, на долю дітей випадає багато різних випробувань - від банального пошуку венки для установки катетера, до вимотуючої слабкості, нудоти, падіння аналізів і просто постійного капризного стану, навіяного лікарняними палатами. Дуже хочеться хоч якось полегшити долю наших маленьких друзів з відділень, іноді допомагають заняття з арт-терапії, іноді маленький подаруночок і прояв уваги, іноді вчасно принесений препарат. А Владіку зараз дуже потрібен вшивних катетер Бровіак 4,2 вартістю до 2000 гривень.
Останнім часом ми часто просимо допомогти придбати вшивних катетер для когось із дітей. Наявність такого катетера дійсно дуже полегшує процес лікування і для малюків, і для медперсоналу. Тому, лікарі ЗУСДМЦ все частіше звертаються до нас з проханням придбати вшивних катетер Бровіак або Грошунг. Ідеально було б ставити їх усім діткам, але забезпечити катетерами все відділення у нас не виходить ... Поки їх ставлять тільки самим маленьким або тим у кого «важка» хімія.
Тільки сьогодні ми змогли оплатити катетер для Христинки Радецької, за що величезне спасибі читачам нашого сайту. І вже наступний на черзі Владік.
Допоможіть придбати ще один вшивних катетер для малюка. Потрібно близько 2000 гривень.
 
Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши у призначенні: добровільна пожертва для Левицького Владислава.