Новини / П'ятниця, 25 лютого, 2011

Творчі хроніки дитячої імпровізації з гуашшю! :)

Минулої суботи у відділеннях хірургії та гематології ми вирішили вкотре пофантазувати із звичними матеріалами в незвичній техніці.

Цього разу для своїх творчих спроб ми обрали гуаш.

На перший погляд, ми не вигадали нічого особливого, однак результат нашої праці був доволі цікавим. Починали ми роботу із нанесення ескізів простим олівцем. Далі завдання полягало у розфарбовуванні малюнку гуашшю. А от коли справа дійшла до оздоблення малюнку, ми відклали пензлі, озброїлися ватними паличками – і приступили до завершення «картини».

Власне, ватні палички нам знадобилися для того, аби наносити на малюнок різнобарвні цятки тією ж гуашшю. Нашим маленьким друзям така ідея також сподобалася.

 


 

У відділенні гематології заняття відвідала наша Танічка Дзюба . Дівчинка встигла намалювати аж два малюнки

 

 

Ось один з її «шедеврів». :)

Таня продовжує хіміотерапію, а далі – авто-ТКМ. Пересадка планується в Києві. Всі дуже хвилюються, адже у Тані гепатит, ще й алергія на тромбоконцентрат. Але все мусить бути добре, оскільки Тетянка дуже сильна дівчинка і неймовірна кількість людей вболіває за те, щоб у дівчинки все вдалося. А 26 лютого у Львові відбудеться благодійний концерт  для Тетянки,на який запрошуються усі бажаючі гарно провести час і підтримати дівчинку!

 

 

 

 

Адріянка Назар теж приклала усю свою фантазію для створення власного малюнку, тому її мамі цього разу довелося малювати окремий малюнок, не заважаючи творчій праці донечки. :)

 

 

У відділенні хірургії робота також кипіла.

 

 

Валерія Фостійчук  одразу захоплено поринула у творчий процес, адже для неї малювання – одне із улюблених занять.

Зовсім недавно дівчинка перенесла операцію на нозі  . Операція була дуже складна, але пройшла успішно, все, що запланував лікар було зроблено. Зараз дівчинка ще у відділенні – треба трохи відновити сили.

Велике спасибі всім, хто підтримав Валерію! Для дівчинки було зібрано 3505 гривень! На щастя дорогих антибіотиків не знадобилось, і залишок коштів мама передасть для інших потребуючих діток з відділення.

Діти увесь час жартували над своїми малюнками, тому заняття відбулося у веселій та затишній атмосфері.

Нам надзвичайно приємно бачити ці щирі дитячі посмішки, якими нагороджують діти за наші старання. Тому нам хочеться знову й знову шукати нові цікаві завдання і з радістю бігти на наступне творче заняття.

 

 

Наталя Баландюк

БФ "Крила надії"

(032) 240-76-13