Новини / Вівторок, 19 квітня, 2011

Час розписувати писанки! :)

Готуватися до Великодня ми розпочали ще на попередньому занятті. Однак тоді ми робили вітальні листівки, а до писанок справа так і не дійшла.

Та час не стоїть на місці, і до Христового Воскресіння його залишається все менше, тож ми вирішили не баритися і чимшвидше прийнятися до роботи над писанками.

Неабиякі труднощі виникли на шляху до проведення заняття, однак нам таки вдалося! Щоправда, проводила заняття лише одна волонтерка, оскільки решта не змогла прийти, переважно, через стан здоровя, який навесні часто є дуже нестабільним, а для діток із ЗУСМДЦ спілкування з ними було б надзвичайним ризиком, на який ми просто ніяк не можемо йти.

            Наша волонтерка провела заняття у відділенні гематології. На загальне заняття тут змогли вийти тільки двоє. Решта діток були змушені залишатися в своїх палатах через низькі показники аналізів та важку хімію.

 

 

Нарешті до нас вибрався позайматися наш генератор творчих ідей Руслан. J Над своїми писанками хлопець працював дуже обережно і зосереджено.

 

 

 А от веселунка Оля ціле заняття метушилася та сміялася. Та це аж ніяк не завадило їй потрудитися над завданням і створити кілька чудових писанок.

У відділення хірургії цього разу ми лише передали матеріали та інструкції щодо виконання завдання, але сподіваємося, що кожен бажаючий зміг розписати свою унікальну писанку та отримати від цього максимум задоволення. На наступному занятті ми обовязково дізнаємося як же пройшло заняття у відділенні та напишемо про це у новині. Тому чекайте від нас свіжих творчих новин – і ви неодмінно дізнаєтесь про усі цікаві подробиці заняття! J

Наталя Баландюк

БФ "Крила надії"

(032) 240-76-13