Новини / Четвер, 15 березня, 2012

Роман Климочко - 4200 на біовен моно!

Зараз Роман знаходиться у відділенні гематології ЗУСДМЦ. Рік тому хлопчик переніс ТКМ в Охмадиті, донором був молодший братик.

             Пересадка пройшла успішно, майже відразу прижилися лейкоцити. Але РТПХ спостерігалася дуже довго, практично дев'ять місяців Ромчик провів у лікарні в Києві. Тільки в грудні 2011 він повернувся додому.
            З тих пір Роман спостерігається в гематології. Все йде не дуже гладко, спочатку був потрібен епрекс 40000 ОД, так як не піднімався гемоглобін. Спасибі МБФ «Карітас Україна» - вони забезпечили Ромчика препаратом. Потім була кір у відділенні - знадобився біовен моно. Потім інфекція ...
            Вчора Роман поступив в лікарню, у нього жар і він у важкому стані. Зараз знову потрібна біовен моно 7 флаконів по 50 мл. На завтра. Вартістю 4200 гривень.
            Будь ласка, допоможіть оплатити біовен. Роман бореться за своє життя вже сім (!) років. За цей час він з дитини перетворився на підлітка. Ромчик дуже втомився. Дуже втомилися батьки. Мама не працює, вона постійно з сином. Фінансові можливості сім'ї обмежені. Сім років боротьби - це дуже багато.
            Потрібно 4200 на 7 флаконів біовен моно.
            Будь ласка, допоможіть хлопцеві перемогти!

Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні:  Добровільна пожертва для Климочка Романа.