Новини / Понеділок, 23 липня, 2012

Декупаж тарілочок:)

Техніка вирізаняття та приклеювання картинок на різноманітні основи була відома людям ще у часи Середньовіччя. Особливої слави декупаж набув при королівських дворах. Привабивши усю знать Європи, даний стиль декорування не міг залишити байдужими і наших малят:). Декупаж різних виробів дуже до вподоби дітям через його простоту та оригінальність. Цієї суботи ми прикрашали тарілочки, хтось обмежився однією, а комусь було мало і трьох:)

           

              

           Заняття проходило лише у хірургії, тому що у відділенні гематології – карантин. Та увагою діток із гематології ми не обділили, до них завітала волонтерка Надя, котра роздала матеріали для малювання.

         А зараз переходимо до опису творчого, що в відбувалось у хірургії. Цього тижня кількість волонтерів  перевищувала число діток, котрі працювали на занятті.  Та без діла не сидів ніхто, а особливо наша дітвора:)!

             

       Оксанка виконала роботу  на відмінно! Кожна її тарілочка – справжній витвір декупажного мистецтва:). Дівчинка використовувала для своєї творчості і декупажні серветочки, і акрил. Поєднання цих матеріалів вдало доповнюює загальну композицію. Особливо це видно на фотографіях, котрі  очолюють нашу статтю:)

          

Юрчик Федина разом із мамою зробив дуже романтичну тарілочку:). Вона наповнена сердечками та розписана ніжним рожевим кольором. Краса, та й годі:)

Дуже добре працювала на загальному занятті Аня. Під час творчого дівчинка злагоджено декорувала тарілочку із волонтером Володею: вона вирізала необхідні деталі, а Володя – приклеював їх.  Аня вміло скомбінувала елементи із різних серветочок у своїх витворах: на одній чудово гармоніюють троянда та сердечка, на іншій можемо побачити поєднання вишеньки та надпису «Noix de coco», що означає кокос:). І правильно, українські вишеньки нічим не гірші за рослинки із  морських узбережь:)



Непосида Ваня ні на хвильку не перепочивав – бавився, усміхався, не міг всидіти на місці... Зрозуміло, що хлопчик був занятим не лише творчим заняттям – його увагу захоплювало усе, що він бачив довкола:). Тому усю відповідальність за декупаж  взяла на себе мама. Оздоблений виріб – дуже симпатичний та  милий!

Ну що ж, залишається лише додати,  що із декоруванням тарілочок у стилі декупажу діти впорались блискуче! Вони неодноразово переконують нас, що будь-яка техніка чи стиль творчої роботи їм до снаги!

БФ"Крила надії"

тел.240-76-13