Новини / Вівторок, 05 лютого, 2013

Заведос для юного баскетболіста!

Знайомтесь, Ростик Білошапко. Ростику 15 років, він навчається в коледжі, цікавиться компютерними іграми, любить малювати і грає в баскетбол. Та не просто грає, а бере участь у змаганнях і допомагає своїй команді здобувати медалі :)

З минулої п’ятниці Ростик перебуває у львівській гематології і потребує термінового лікування. Зараз хлопчику потрібно 10 флаконів заведосу вартістю 850 гривень кожен. Захворів він зовсім недавно і дуже несподівано, піднялась температура, боліло горло, звернулись до терапевта і опинились в гематології…

Батьки Ростика у розпачі, адже юний красень-спортсмен ріс здоровим, активним хлопцем. Зараз терміново потрібно почати лікування, а для цього бракує 8500 гривень. З Ростиком в лікарні тато, мама вдома, там на нашого хлопчика чекає молодший братик Бодя.

Заведос потрібен на понеділок і препарат вже замовили. Будь ласка, допоможіть його оплатити! Чим скоріше Ростик почне лікування, тим більше шансів, що хвороба стане лише прикрим інцидентом у житті молодого хлопця.

Дуже потрібна допомога!

          Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Білошапко Ростислава.
 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02