Новини / Вівторок, 02 квітня, 2013

Олежик Куцій – допоможіть придбати Ексіджад!

(Додано від 03.04.2013 - Кошти зібрано! Величезне спасибі!)
 
               
 
            Наш дорогий хлопчик, наш незламний боєць, наш красень і наша гордість, Олежик Куцій пройшов другий етап лікування – курс Тімоглобуліну. Сказати, що Олег молодець – це не сказати нічого. Для нас він просто супергерой! Надзвичайно мужній і надзвичайно терплячий, і мені дуже хотілось би сказати, що тепер в Олега все добре, та нажаль, так говорити ще зарано.
            Минулих вихідних Олежика відпустили додому, майже тиждень він пробув в колі сім’ї, та в п’ятницю попадали всі аналізи і довелось вертатись у лікарню. Звичайно, це не трагедія, і після хімії аналізи завжди падають, та за останні півтора роки Олег так мало часу провів вдома… От і зараз, знову лікарня, знову фактори росту і донори.
            Грастимом Олег забезпечений – спасибі БФ «Надіюсь і вірю» і всім Вам. Олег взагалі забезпечений майже всіма ліками, окрім одного препарату, дуже дорогого і необхідного Ексіджаду. Після частих переливань крові та її компонентів, яким Олег, без перебільшень, завдячує життям, в його організмі накопичилось надто багато заліза, яке не засвоюється і не виводиться саме по собі. Та все ж таки цього надлишку потрібно позбутись, з цією метою Олежик вже рік приймає Ексіджад.
            Вартість упаковки 7500 гривень. Двічі його купував наш фонд, решта купували батьки. І так сталось, що вчора хлопець допив останню таблетку і більше препарату нема, як і грошей на його купівлю. Так вийшло, що батькам обіцяли допомогти з препаратом, та зараз, коли він вже так потрібен, людина, нажаль не виходить на зв’язок, напевно, цьому є якесь пояснення, та суть від цього не міняється – Олег лишився без Ексіджаду і ні ми, ні батьки виявились до цього не готові…
            Чим загрожує перерва у прийомі цього препарату – чесно кажучи, не знаю, підозрюю, що нічим добрим. Залишається тільки сподіватись, що перерва не затягнеться. Для Олега на рахунок фонду зібрано 2900 гривень. Ще 4600 – і Олег продовжить приймати Ексіджад.
            Весь цей надзвичайно складний шлях Олежик пройшов завдяки Вам – Вашій підтримці, молитвам і допомозі. А пройдено так багато, що моторошно навіть озиратись. Зате попереду всі мрії і сподівання Олега,  його чудових батьків, рідних і близьких. Ще трошки, і Олег повернеться до звичайного юнацького життя, йому потрібно закінчити навчання в технікумі, оволодіти професією, і надолужити все, що доводилось відкладати на майбутнє цілих півтора роки. Він дуже втомився, але він добре знає, що він не один і що безліч незнайомих, але таких близьких людей обов’язково його підтримають!
            Допоможіть купити Ексіджад!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Куція Олега.

 

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02