Новини / Вівторок, 04 червня, 2013

Спільний благодійний проект із магазином «Аґрафка»!

Два тижні тому стартував благодійний проект «1 гривня – дітям». Ініціатива належить нашим друзям, партнерам та помічникам – чудовому магазину товарів для рукоділля та хобі Аґрафка.

            «Допомагати легко!» -  так вважаємо ми, і такої ж думки дотримуються наші друзі та партнери. У магазинах Аґрафки вже давно встановлені скриньки для збору пожертв на потреби важкохворих дітей, що знаходяться під опікою фонду.

            Окрім того Аґрафка регулярно тішить наших маленьких друзів цікавими матеріалами для творчих,

найбільш яскраві спогади пов’язані з першоквітневими окулярами

і, звісно, з великодніми листівками, виготовленими з допомогою чарівної машинки для тиснення та вирізання «Sizzix», яку нам подарувала Аґрафка.

            Та на цьому власники хобі-центру не зупинились і спільним благодійним проектом «1 гривня – дітям» запрошують усіх своїх покупців доєднатися до благородної справи. Спосіб дуже простий – коли ви робите замовлення на сайті Аґрафки покладіть у свій кошик ось цю позицію "Благодійна допомога "1 гривня - дітям" і коли оплатите замовлення, то ваша допомога буде передана у фонд "Крила надії" на потреби дітей у лікуванні чи використано в арт-терапії із хворими дітками. 

            Кошти передаватимуться без комісії, тобто, якщо ви перевели 10 гривень, то саме 10 гривень поступить на фонд "Крила надії", усі витрати по передачі коштів до фонду "Крила Надії" Аґрафка бере на себе.

            Раз на місяць Аґрафка звітуватиме про передані кошти на своєму сайті, також можна буде відслідковувати звіти на сайті фонду .

            Здається, 1 гривня - це дріб'язок, відсутність якої ми й не помітимо, а комусь саме ваша 1 гривня може врятувати життя чи просто подарувати надію!

            Ми надзвичайно вдячні магазину Аґрафка та всім нашим друзям за підтримку наших дітей та незгасаюче бажання допомогти. Вдячні за ліки, які ми купуємо завдяки вашим пожертвам, вдячні за дитячі усмішки, які нам приносять творчі зайняття, вдячні за надію, що наші діти будуть жити завтра.

            Не будьте байдужими, адже чужих дітей не буває!

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02