Новини / Понеділок, 13 січня, 2014

Святкова Творча Майстерня!

Ось так, непомітно, до нас прийшли такі очікувані зимові свята. Значну їх частину ми вже зустріли та попереду ще два празники! Незважаючи на те, що справ хоч відбирай, про творчі заняття ми не забули і залюбки проводили їх для діток з гематології та хірургії міста Львова. Та через брак часу не мали змоги поділитись із Вами їхніми шедевриками:).

               

           Та все ж ми викроїли вільну хвильку для творчого фотозвіту.

Перед святом Миколая ми провели заняття із виготовленням обємних сніжинок. Діти вирішили зробити їх різнобарвними та яскравими.

За декілька днів до Нового року ми створювали традиційні для цього періоду ялиночки із креп-паперу. Відділення хірургії вирішило дещо змінити їхній стиль. Вийшло дуже навіть не погано.

Було іще одне, дуже цікаве заняття - розпис фігурок із соленого тіста. Їх котрий рік поспіль для діток випікає волонтер Аня. Цьогоріч вона зробила їх об’ємними. Проте показати як красиво розмалювали їх діти не вийде через втрату фотоматеріалу з арт заняття. Шкода, тому що вони дуже креативно підійшли до фотографування… Сподіваюсь, вони мене пробачать:).

Цієї ж суботи діти із гематології та хірургії дуже приємно нас здивували. Адже, що ж приховувати, декупаж "не найсильніша наша сторона", і зазвичай в цьому стилі чогось недопрацюємо. Та цього разу малята просто фантастично впорались із завданням! Молодці!

   

            

 

Усім веселих свят!             

БФ "Крила надії"