Новини / Четвер, 16 жовтня, 2014

І знову про Пульмозим… Каптованець Дмитро.

Неординарному хлопчику Дмитру Каптованцю дуже необхідний препарат Пульмозим, тому що його легені повністю забиті в’язким секретом. Йому надзвичайно важко дихати, а тим паче бути активним…

               

Як ми уже розповідали, Дмитрик - дуже енергійна дитина, і про його вподобання можна написати повноцінну книжку: це і шахи, і футбол, і творчість у всіх її проявах і т.д. Та нещодавно до цього переліку додався іще один підпункт. Хлопець всерйоз захопився туризмом. Пару тижнів тому він разом із однокласниками відвідав туристичне свято. Дмитро ще досі переповнений позитивними враженнями, а особливо спогадами про те, як він пік картоплюJ. Ця подія настільки вразила хлопчика, що він вирішив і далі розвиватись у цьому напрямку.

Та з прогулянками на природі Дмитрику доведеться почекати, тому що відбулось загострення хвороби. Він температурить, його турбує нежить і, звісно ж, хронічний кашель.

Для того, аби Діма знову міг вести насичене життя та набрати повні груди повітря, йому дуже потрібен Пульмозим.  Його ціна на місяць – 13 500 гривень. У батьків немає таких грошей, і вони не знають, що робити далі…

            Дуже вдячні усім хто вже допоміг Дмитрику у зборі на інгалятор Pari Boy SX!

А тепер звертаємось до Вас знову! Будь ласка, допоможіть придбати Пульмозим. Бо це єдиний шанс для Дмитра жити повноцінним життям!

 

Реквізити для надання допомоги:
БФ "Крила надії"
ЦФ ПАТ «Кредо Банк», м.Львів
МФО 325365
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 2600001336292
Призначення платежу - добровільне пожертвування для
Каптованця Дмитра.

Координатор напрямку допомоги дітям з муковісцидозом

Якимюк Соломія

Тел.0673232550