Новини / Четвер, 12 березня, 2015

15 500 гривень для того,щоб Володя став на ноги.

Володі 13 років і він п'ята дитина в багатодітній сім'ї. Володя-роботяща дитина, хороший співрозмовник, вправний футболіст. Всі якості доброго та мужнього чоловіка вже закладені у вихованні хлопця. Проте, доля Володі може різко змінитись, і шанс стати великим футболістом та сильним, мужнім чоловіком розпадеться на тисячу частинок.

 

 

      У  Володі виявлена доброякісна пухлина (діагноз:Аневризматична киста L3 хребця із стенозом спинно-мозкового каналу), проте її видалення слугує руйнуванню хребта та повного перелому. Хлопця можна спасти двома операціями: повністю видалення опухлого утвору та встановлення металевого фіксатора в хребті дитини. Операцію потрібно провести чим скоріш, так як частина пухлини вже видалена і хребет тримається лише на маленьких шматках решти утвору. Ціна шансу ходити, рухатись, жити як всі здорові діти – 15 500,00 гривень. Або зараз, або вже ніколи.

      Операція Володі проводитиметься у Львівській комунальній міській дитячій лікарні. Все лікування та супутні витрати по операції бере на себе сім'я Бугерів, а ось життєнеобхідна фіксуюча металева пластина вже не по кишеням сім'ї з 7-ма дітьми. Мама Ганна дуже скромна та ввічлива жінка. Просити про допомогу вона б і не наважилась, якби не терміновість та шалений ріст усіх медикаментів. Старший брат Володі торгує саджанцями, 2 дівчаток навчаються на медсестру та повара-кондитера, а дві дівчинки близнятка ще в 5 класі. Сім'я Бугерів намагаються жити самостійно, не просячи допомоги, а навпаки ще можуть допомогти бідним та покинутим людям у селі. Тому і ми дуже хочемо допомогти Володі повернутися до звичного русла життя, адже на дворі весна – пора радості, сміху та шансу на нове майбутнє.

 

Дуже терміново потрібна фінансова допомога!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Бугери Володимира.

Координатор збору

Панчак Ірина

(067)3232552