Новини / Середа, 10 лютого, 2016

Крейдяні завірюхи на Дністерській 27:).

Обожнюємо заняття із крейдяними пастелями, тому що це завжди різноманіття кольорів, надвичайно яскраві та красиві роботи! А ще це просто море позитивних емоцій! Зазвичай у лютому, коли справа доходить до різнобарвних крейдочок, ми малюємо полярних ведмедів.

 

Проте, завжди є дітки, що охоче малюють свої картинки і ми завжди радо приймаємо їхні ідеї.

Отже, спершу хірургія.

Діти тут малювали на різну тематику, але з впевненістю можемо сказати, що кожен із них з задоволенням працював із новим для них матеріалом.

Несторе! Пробач-прости!!!:) За те, що забула донести матеріали! Хлопець дуже засмутився, і як мама тільки прийшла до палати, одразу ж пригнала до їдальні за крейдочками. І хлопець зразу ж взявся за справу. І встиг намалювати 2 малюнки!

Вперше за тривалий час до нас на заняття завітав Ванька, який малюючи, розповідав багато цікавого про себе. Наприклад, що вже два роки грає на гітарі, хоче створити свій гурт, розказував про свої музичні вподобання. І про те, що не вміє малювати!!! Щоб всі так не вміли як він:). Ця робота незавершена, але навіть так тягне на "5"!  МАлюнок виконано просто фантастично!

Ця красуня мала домовленість з мамою:Як вона поїсть, тоді зможе прийняти участь на занятті. Тож вибору у неї фактично не було:). Отже, батьки беріть на озброєння:). Дівчинка встигла нарешті і поїсти і освоїти новий творчий матеріал.

А це роботи наших карапузів з гематології.

ДЯКУЄМО усім, хто підтримує "Творчу майстерню", завдяки ВАМ діти у лікарнях частіше усміхаються!:)

Якщо Ви хочете фінансово допомогти у проведенні творчих занять, можете переказати кошти на реквізити фонду. Призначення платежу - добровільна пожертва на проект «Творча майстерня».

Координатор напрямку «Терапія радістю»

Яким’юк Соломія

                                                                                                                                                                                                Тел.:0673232550