Новини / Вівторок, 19 квітня, 2016

Ромчик Роїк - нова поїздка в клініку на реконструктивну операцію не за горами, а за попереднє лікування ще не все оплачено

вроджена вада печнки, цироз, трансплантація від мами, потім зупинка дихання і зупинка серцебиття, кома, набряк мозку - стільки всього на одну маленьку дитину

 

                 Більше року часу - і нічого, крім лікарняних ліжечок, операцій і капельниць. Так почалось життя маленького Ромчика: діагноз — вроджена біліарна атрезія — не виводиться жовч з організму. Потім почався цироз печінки та хронічна печінкова недостатність, гіпертензія та дефіцитна анемія. Пересадка частини  печінки від мами в польській клініці була життєво необхідна! Завдяки вам, непосильна для звичайної сім'ї, сума на оплату цієї операції в майже 70 тис. євро була зібрана. Операція здавалось пройшла успішно, навіть перевели в палату до рідних. Та за кілька днів малюк знову попав в реанімацію — зупинка дихання і зупинка серця. А далі знову боротьба за життя - з підступною інфекцією, що поселилася в легенях, з набряком мозку і ще з купою ускладнень. І після цього новий удар - втрата маже всіх функціональних можливостей. Ромчик не міг повертатися, не реагував на маму, заново вчився ковтати і навіть дихати самостійно.  Було надзвичано важко, але малюк за допомогою лікарів і мами, яка завжди поруч, здолав і це.             

                Зараз Ромчик дома з мамою і сестричкою, вже без трахеостоми, може самостійно дихати і потрошку їсти але зовсім скоро треба буде знову їхати в клініку продовжувати лікування що до печінки і ця поїздка під загрозою . Клініка виставила новий додатковий рахунок, який обов'язково треба оплатити, щоб дитину долікували, адже окрім багаточисельнох обстежень і корегування поточного лікування потрібна буде ще одна операція по закриттю брюшної стінки і зняттю гастростоми!

               В батьків, крім Ромчика, є ще маленька 5-и річна Софійка — кохана донечка.

               Ця сім'я пройшла вже так багато і лишилось зовсім трішки! Тільки б вилікуватись... це єдине про що зараз мріє родина Роїків - мати можливість долікувати дитину, а для цього потрібні гроші.

                Поточний рахунок з клініки складає 25 191 злотих (по нинішньому курсу продажу злотого 7,05 це буде 177 596,55 грн.) + іще 12 000 злотих вартувативатиме операція - але поки не сплатимо поточний рахунок клініка Ромчика не прийме.

Реквізити для надання допомоги: 

БФ "Крила надії"
ЦФ ПАТ «Кредо Банк», м.Львів
МФО 325365
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 2600001336292
Призначення платежу: Добровільна пожертва для Ромчика Роїка
 
БФ «Крила надії»
Західне ГРУ ПриватБанку м.Львів
МФО 325321
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 26000060442841
Призначення платежу: Добровільна пожертва для Ромчика Роїка

Координатор адресної допомоги 

Марина Анісімова 050 370 90 02