Новини / Середа, 01 лютого, 2017

Коли зламався життєво необхідний апарат

Зараз двом нашим підопічним терміново необхідні інгалятори,тому що їхні вийшли з ладу.

Цими двома дітками є Михайльонка Марійка та Артемук Матвійко. Діти, що хворіють на муковісцидоз і життя яких це постійні інгаляції ,інгаляції та ще раз інгаляції. 

Тому коли ламається інгалятор, що вірно їм служив понад 5 років , батьки б'ють на сполох. Адже, це прилад, від якого залежить життя їхньої любої дитини.

Матвійкові 5 рочків.  Дуже милий та привітний малюк, що завжди і всім при нагоді розповідає, що його мама найкраща, найгарніша і взагалі най-най-най:). Мама в свою чергу заслуговує на ці титули, тому що старається зі всіх забезпечити гарне майбутнє свому синові. Їїї дуже часто можна побачити на акціях та зустрічах батьків діток з мв. Словом, у них двох цілковита ідилія:).

Також Матвійко ходить у садочок. Ну ходить, якщо чесно раз через раз. Адже часто хворіє.

А ще він виросте поліглотом. В його колекції вже як мінімум дві мови: українська та англійська. їОстання дається йому настільки добре, що його дуже хвалять вихователі і кажуть, що має до того хист.  Також від недавна Матвійко ходить на плавання. Ось такий він, цікавий хлопчик.

Марійці 13 років. Її ми знаємо вже приблизно 4 роки. І за весь цей час, вона встигла вирости, стати дуже гарною дівчинкою, але є речі, які не змінились ні трішки: її любов до творчості та її ніжний характер. Дівчинка захоплюється вокалом, грою на сопілці. Виступає на різноманітних музичних фестивалях!

І це захоплює, адже ,у дівчинки муковісцидоз, хвороба, що уражає легені. А саме їхній розвиток вкрай необхідний для співу та гри на духових інструментах! Словом, надзвичайна дівчинка!

І саме цим  двом діткам терміново потрібен інгалятор Pari boy, ціна за 1 становить 4 000 грн. Тобто, зараз необхідно 8 000 грн.

Діти та їхні батьки дуже сподіваються на Вашу допомогу!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва на інгалятор.

Координатор напрямку допомоги пацієнтам з орфанними захворюваннями

Якимюк Соломія

Тел.0673232550